Visa utbildning.se som: Mobil

Jan Bylund

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Jan Bylund

Boka Jan Bylund

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, komiker, programledare och konferencier

Jan Bylund håller I hysteriskt roliga föreläsningar som bottnar i allvarlighet och material hämtat direkt från vardagen. Han talar om den skrämmande, men samtidigt spännande, föränderliga tiden som vi lever i och dessa stora och om de omöjliga krav som ställs på oss dagligen. Oavsett om man tacklar dessa krav bra eller dåligt så har man stor användning av Bylunds föreläsning.

Jan Bylund iakttar vår omvärld med självdistans och lyckas gång på gång locka publiken till skratt med hjälp av hans funderingar blandat med humor, men samtidigt får han dem att tänka efter lite extra. Hans föreläsningar består till stor del av personlig utveckling och hut man får bättre självförtroende. Situationerna han använder som exempel är väldigt relaterbara och kopplade till vardagen för dem flesta. Bylunds föreläsningar har som syfte att hitta personlig trygghet och passar därför perfekt inför exempelvis teambuilding.

Målgrupp

Jan Bylund talar bland annat om ledarskap, relationer och kommunikation. Han sammansvetsar och motiverar er som personal och så har ni roligt på köpet!  

Visste du detta

Jan Bylund har varit programledare i Bingolotto och han utsågs även till Sveriges roligaste person av Expressens läsare år 2014. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Jan Bylund, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Jan Bylund!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar