Renata Chlumska

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Renata Chlumska

Boka Renata Chlumska

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, äventyrare och inspiratör

Många människor kallar sig för äventyrare, men Renata Chlumska tar titeln till en ny nivå. Hon anser att livet är ett äventyr, vare sig det gäller att bestiga Mount Everest eller ta med barnen på utfklykt för dagen. Varje utmaning räknas, stor som liten.  I Renatas föreläsningar får man lära sig om att våga möta rädsla, besegra den och inte låta den begränsa en i vardagen.

Renata Chlumska har upplevt många djupa dalar och långa, branta uppförsbackar, både bokstavligen och psykiskt. Chlumska har många erfarenheter att dela med sig av och gör det även på ett äkta, inspirerande vis som kan lämna vilken människa som helst berörd. Nu har hon köpt två olika biljetter till hennes kommande utmaningar... Rymden. Första resan deltar hon som passagerare och andra som co-pilot. Boka Renata Chlumska för en garanterat äventyrlig upplevelse!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Renata Chlumska talar bland annat om motivation, att se möjligheter istället för begränsningar och om hur viktig vår rädsla är, att vi måste besegra rädslan istället för att låta den dra oss tillbaka. Chlumska inspirerar sin publik till att få ut det mesta av livet och därför passar hennes föreläsningar alla typer av människor. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Renata Chlumska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights