Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Lottie Knutson

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Lottie Knutson

Boka Lottie Knutson

Boka Lottie Knutson till ert nästa event

Att leda och kommunicera i kristider Lottie började sin karriär som journalist på Svenska Dagbladet för att sedan via SAS och olika PR-uppdrag hamna som informationschef på Fritidsresor. 2004 utnämndes hon till ”Årets Branschkvinna” med motiveringen att hon ”Med aldrig sinande engagemang och kunskap styr bilden av industrin och har givit branschen ett ansikte”. Dessa erfarenheter har hon med sig när hon föreläser om krishantering, medierelationer, information och PR samt om varumärken och varumärkesbyggnad. Lottie har tillsammans med sitt team rott ut kriser som omfattat allt från inbördeskrig och försenade hotellbyggen, till den tragiska tsunamikatastrofen, vilken även gjort henne till ett namn för den breda allmänheten. Hon gjorde en fantastisk insats och för detta erhöll hon H.M. Konungens medalj år 2008.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lottie Knutson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lottie Knutson!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar