Visa utbildning.se som: Mobil

Peter Johansson

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Peter Johansson

Boka Peter Johansson

Boka Peter Johansson till ert nästa event

2003 sökte sig Peter till London där han fick jobb i Queen-musikalen We Will Rock You. Musikalen med en story skriven av Ben Elton och musik av Queen hade då bara spelats i ett år på Dominion Theatre, en av Londons största teatrar med en publikkapacitet på 2200. Han fick jobb i ensemblen med cover för huvudrollen Galileo. Efter två år,sommaren 2005, blev han erbjuden huvudrollen Galileo på heltid och under ca 2 1/2 år spelade han närmare 800 föreställningar i rollen. Peter gjorde också ett flertal tv framträdanden med We Will Rock You, bl.a "Al Murray's Happy Hour" på ITV 1 där han hade det stora nöjet att spela med originalmedlemmarna ur Queen, Brian May och Roger Taylor inför 9 miljoner tittare. Sommaren 2008 medverkade Peter i Rhapsody In Rock. Peter har även medverkat i ett flertal program på tv, bl.a Så ska det låta (SVT 2007,-08,-09), Sing Along (TV3 april-08, november-08), Doobidoo (SVT november-08), Musikmaskinen (Kanal5 oktober-08) samt senast Idrottsgalan (SVT1). Hans senaste projekt är "Champions Of Rock"- en hyllning till Queen. Efter jättesuccén 2009 med ett antal konserter i Norrköping och turné i ett antal olika städer gjordes en stor arenaturné hösten 2010. Peter kan med fördel bokas med bandet ROCKBOX.

Film

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Peter Johansson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Peter Johansson!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören