Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Peter Johansson

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Peter Johansson

Boka Peter Johansson

Boka Peter Johansson till ert nästa event

2003 sökte sig Peter till London där han fick jobb i Queen-musikalen We Will Rock You. Musikalen med en story skriven av Ben Elton och musik av Queen hade då bara spelats i ett år på Dominion Theatre, en av Londons största teatrar med en publikkapacitet på 2200. Han fick jobb i ensemblen med cover för huvudrollen Galileo. Efter två år,sommaren 2005, blev han erbjuden huvudrollen Galileo på heltid och under ca 2 1/2 år spelade han närmare 800 föreställningar i rollen. Peter gjorde också ett flertal tv framträdanden med We Will Rock You, bl.a "Al Murray's Happy Hour" på ITV 1 där han hade det stora nöjet att spela med originalmedlemmarna ur Queen, Brian May och Roger Taylor inför 9 miljoner tittare. Sommaren 2008 medverkade Peter i Rhapsody In Rock. Peter har även medverkat i ett flertal program på tv, bl.a Så ska det låta (SVT 2007,-08,-09), Sing Along (TV3 april-08, november-08), Doobidoo (SVT november-08), Musikmaskinen (Kanal5 oktober-08) samt senast Idrottsgalan (SVT1). Hans senaste projekt är "Champions Of Rock"- en hyllning till Queen. Efter jättesuccén 2009 med ett antal konserter i Norrköping och turné i ett antal olika städer gjordes en stor arenaturné hösten 2010. Peter kan med fördel bokas med bandet ROCKBOX.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Film

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Peter Johansson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights