Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Susanne Pettersson

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Susanne Pettersson

Boka Susanne Pettersson

Boka Susanne Pettersson till ert nästa event

Susanne Pettersson är en av Sveriges mest efterfrågade och hyllade föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon har 15 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Susanne Pettersson agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare på Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum, Bosön. Susanne Pettersson är författare till succéboken Leda med förtroende och medförfattare till Svenska Friidrott- och Golfförbundets Ledarskapsböcker. Idag arbetar Susanne Pettersson med förändringsprocesser. Som kommunikolog är hon specialtränad att känna igen vilka nycklar som leder till framgång oavsett bransch och systemnivå samt vilka förändringar som ska till för att det ska bli succé. Susanne Pettersson leder sedan individer, team och organisationer till bestående förändringar!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Susanne Pettersson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Susanne Pettersson!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar