Per Holknekt

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Per Holknekt

Boka Per Holknekt

Per Holknekt

Från gatan till börsen

Per Holknekt är en svensk modedesigner, entreprenör, konsult och föreläsare som kommer från Falun. Han växte upp i Dalarna och flyttade till Hermosa Beach i Kalifornien när han var 20 år för att starta en karriär inom skateboardåkning. Idag är han föreläsare där han använder sig av sina egna erfarenheter för att ge andra inspiration.

Sedan han flyttade till Kalifornien har han varit med och grundat en skateboard-tidskrift och två skateboard-företag. Men Per har också haft en lång historia av missbruksproblem. Han har drabbats av en djup livskris och förlorat allt; blivit hemlös och försörjde sig en tid på att sälja tidningen Situation Stockholm. Efter att ha sökt behandling för sitt missbruk så har han skapat ett nytt liv och efter fyra månader som nykter medverkade Per Holknekt i första säsongen av dokusåpan Big Brother.

Han har tillsammans med kläddesignern Karin Jimfelt-Ghatan förverkligade sina designidéer och lanserat klädföretaget Odd Molly.

Boka Per Holknekt till ert nästa event!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Per Holknekt tar hjälp av sina erfarenheter från hans livserfarenheter då han delar med sig av känslosamma och värdefulla berättelser som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Han kommer att berätta om sina motgångar i livet men också hur de har lett honom till den han är idag med hans utmärkelser som bland annat Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, och Årets Inspiratör. Per förmedlar inspiration, skratt och tårar men också hans lärdomar, insikter och metoder som han använt för att ta sig vidare i livet. Hans föreläsningar kan appliceras på i princip vem som helst.

Tidigare deltagare har sagt: ”Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.”

Visste du detta

Per Holknekt har deltagit i följande mästerskap: Sverigemästerskapet, Europamästerskapet och Världsmästerskapet i Flipper med stora framgångar.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Per Holknekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights