Visar 1-25 av 60 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 60 träffar
1
2
3

Mer om Säljutbildning i Stockholm

Brinner du för försäljning och drivs av tydliga mål? Då är säljyrket något för dig! Förutom många sociala kontakter bygger yrket på relationsbyggande, strategi och kunskap. Du behöver inte vara född till säljare, det finns mängder av säljutbildningar som ger dig rätt förutsättningar. Säljare finns i alla branscher och är ofta en viktig del i organisationens lönsamhet. Det är ofta en fördel om du även har intresse och erfarenhet av marknadsföring då det går hand-i-hand med försäljning. I Stockholm hittar du säljutbildningar som är öppna för alla samt företagsanpassade utbildningar där ni kan anpassa innehållet efter era önskemål.  

Olika säljutbildningar i Stockholm

När du går en säljutbildning får du lära dig att skapa kontakt, bygga relation och leda er fram till en överenskommelse. Det är viktigt att kunna skapa förtroende och samtidigt analysera kundens behov. En duktig säljare är dessutom skicklig på att bemöta kundens förväntningar och utnyttja invändningar i försäljningen. Att sälja något handlar i grunden om tre olika möjligheter:

  • Tillfredsställa kundens behov
  • Lösa ett problem
  • Skapa en nytt behov

Det finns alltifrån grundläggande säljutbildningar där man går igenom planering, genomförande och uppföljning och sen finns mer specificerade utbildningar. Olika inriktningar kan exempelvis vara effektiv försäljning, relationsskapande, strategisk försäljning, säljtekniker samt förhandlingsteknik. För att läsa mer om de olika utbildningarna kan du klicka dig vidare till utbildningens sida. Vi hjälper dig att hitta din säljutbildning i Stockholm!

Besöksbokning

Ett effektivt sätt att öka försäljningen är besöksbokning som genomförs på rätt sätt. Det kan vara grunden till en långvarig kundrelation och det är ofta väldigt lönsamt. Ett personligt möte kan ge möjlighet att skapa förtroende och tidigt skapa förutsättningar för goda affärer. En del i många säljutbildningar är just kundbesök och hur du kan förbereda det för att uppnå bäst resultat. Du får även kunskap om hur du ska agera under kundmötet beroende på vilken situation som uppstår. Som säljare behöver du vara flexibel och snabbt anpassa dig efter läget. 

Jobba som säljare

När du utbildat dig och ska ta klivet in i säljyrket har du ofta möjlighet att påverka din lön då de flesta jobbar provisionsbaserat. Du kan exempelvis ha en grundlön och utöver det gäller det att dra in affärer så du får en provision som läggs på din lön. Detta gör det ännu mer viktigt att alltid vara på tårna, jobba hårt och bli motiverad av mål. Det är också viktigt att ständigt hålla sig uppdaterad på trender och förnya sina kunskaper. Då finns självklart vidareutbildningar i Stockholm för dig som har tidigare säljerfarenhet. Förutom att hålla dina säljkunskaper uppdaterade är det viktigt med omvärldsbevakning, konkurrentanalys och att ha koll på den bransch du är aktiv inom. 

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Att arbeta som registrator kan v...

Vi på SIPU har fått förmånen att intervjua Sophia Ulfstedt på Myndigheten för Yrkeshögskolan. Sophia är sedan flera år en återkommande kund till SIPU. Vi bad om att få intervjua henne i syfte att berätta om yrket registrator.

Läs mer
Skräddarsydd satsning på kommune...
SIPU

Norrköpings kommun valde att satsa på sina registratorer – och vilken utdelning det gav. Kompetensutveckling i sitt esse!

Läs mer
Om Mercuri International Sverige
Mercuri tar försäljningen till en högre nivå

En bra säljare kan bli ännu bättre!

Mercuri International Business School har både korta och långa säljutbildningar som ger dig verktygen att forma din egen framtid. Du väljer själv när du vill ta steget...Är du redo?

Läs mer