Visar 1-25 av 42 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 42 träffar
1
2

Mer om säljutbildning i Göteborg

Är du nyfiken på säljyrket och vill gå en utbildning för att ta nästa steg? För dig som älskar kundrelationer, vill jobba målfokuserat och klura ut säljstrategier är det helt rätt väg att gå. Försäljning är en viktig del i de flesta organisationer och det finns utbildningar både för dig som börjar från noll eller har en grund att stå på. Här finns säljutbildningar i Göteborg! 

Att vara en duktig säljare handlar till stor del att älska mötet mellan människor, bygga långvariga relationer och hitta en väg till affärer. Känner du dig osäker på huruvida du egentligen kan sälja? Du kan sluta oroa dig. Säljare är inget man föds till utan det handlar om rätt kunskap, mindset och mycket övning. Leta gärna runt bland de säljutbildningar som finns i Göteborg och hitta ditt nästa steg i karriären.

Olika säljutbildningar i Göteborg

En grundutbildning inom försäljning ger dig rätt verktyg för att skapa kontakt, bygga relationer och därefter leda detta till en lönsam överenskommelse. Förutom att bygga förtroende är det viktigt att du kan analysera kundens behov och identifiera det som du kan bidra med. Ditt jobb handlar om att bemöta kundens förväntningar och vända eventuella säljinvädningar till din fördel. I grunden handlar försäljning om tre olika saker:

  • Tillfredsställa kundens behov
  • Lösa ett problem
  • Skapa en nytt behov

När du genomför en säljutbildning får du hjälp med hur du ska gå tillväga för dessa tre situationer. I en grundläggande säljutbildning får du lära dig alla delar som behövs vid planering, genomförande och uppföljning. Utöver dessa utbildningar finns även mer specifika utbildningar inom ett utvalt fördjupningsområde. Det kan handla om exempelvis relationsskapande, strategisk och effektiv försäljning, säljteknik och förhandling. Om du vill veta mer om de olika utbildningarna som finns i Göteborg kan du enkelt klicka dig vidare för att få mer information samt göra en intresseanmälan. 

Besöksbokning

En viktig del i säljyrket är att boka och genomföra kundbesök på ett effektiv sätt. Med hjälp av dessa samtal kan du bygga relationer på lång sikt vilket ofta är lönsamt. Genom ett personligt möte skapar du förtroende och lägger på så sätt grunden för framtida affärer. Vissa försäljningar går snabbt medan andra kräver mer tålamod. I en grundläggande säljutbildning får du lära dig hur du kan gå tillväga för att lyckas med besöksbokning och uppföljningen därefter. Flexibilitet och öppenhet är viktiga komponenter. 

Jobba som säljare

När du slutfört din utbildning och ska ta dig an ditt första säljjobb ska du vara beredd på att det antagligen är provisionsbaserad lön. Ofta kan du ha en viss grundlön men därefter hänger lönen på din prestation. Detta kan vara både nervöst och motiverande. Det är viktigt att vara redo för snabba förändringar, lyhörd för vad som händer på marknaden samt ständigt hålla dina säljkunskaper uppdaterade. Konkurrentanalys, omvärldsbevakning och branschkunskap är viktiga komponenter för sin framtida säljkarriär!

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Om Mercuri International Sverige
Mercuri tar försäljningen till en högre nivå

En bra säljare kan bli ännu bättre!

Mercuri International Business School har både korta och långa säljutbildningar som ger dig verktygen att forma din egen framtid. Du väljer själv när du vill ta steget...Är du redo?

Läs mer
Deltagare om Västsvenska Handels...

"Det här är kursen som verkligen ger grönt kort för mig som VD."

Läs mer om Ann-Sofie och två andra tidigare kursdeltagare!


Läs mer
Att arbeta som registrator kan v...

Vi på SIPU har fått förmånen att intervjua Sophia Ulfstedt på Myndigheten för Yrkeshögskolan. Sophia är sedan flera år en återkommande kund till SIPU. Vi bad om att få intervjua henne i syfte att berätta om yrket registrator.

Läs mer
”Vill du prata efter f.d statsmi...
Snacka Snyggt

70 % tackar nej till ett avancemang i karriären om rollen innebär presentationer inför andra. Jag kan tycka att det är sorgligt att tacka nej baserat på rädslor. Därför har jag alltid tackat ja till saker som skrämmer mig, på gott och ont men mest på gott.

Läs mer