Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Annonsering på Facebook och Instagram för ditt företag

Pineberry
Kort om utbildningen
Enligt överenskommelse
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Distans
Distans, Rikstäckande
Kommande starter
Sverige
Enligt överenskommelse

Distans
Enligt överenskommelse
annonsering-facebook-instagram-pineberry

Kursbeskrivning

Facebook Ads är en kraftfull annonsplattform som ger dig tillgång till de två största sociala mediekanalerna just nu med möjlighet att annonsera både på Facebook Instagram. Det finns över 6,3 miljoner svenskar på Facebook idag och det har aldrig varit lika viktigt att synas i sociala medier som idag. Facebook Ads ger dig möjlighet att effektivt och träffsäkert annonsera till just din målgrupp. Vi lär dig använda Facebooks annonsverktyg både teoretiskt och praktiskt under utbildning skräddarsydd för dina behov och förutsättningar.

Våra certifierade kursledare har lång praktisk erfarenhet av att hjälpa företag öka sina konverteringar och få fler kunder med digital marknadsföring. Tillsammans med er sätter de ihop ett kursprogram som passar era behov för att ni ska få ut det bästa möjliga resultat av er marknadsföring efter genomförd utbildning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på en utbildning som passar just er!

Utbildningens pris

Kontakta oss för offert

Annonsering på Facebook och Instagram för ditt företag

Den här utbildningen är i första hand för företag som vill ha en skräddarsydd utbildning för sina anställda, t.ex. för sin marknadsavdelning eller annan grupp inom företaget. Om du är ute efter en öppen utbildning för dig själv eller ett fåtal kollegor rekommenderar vi Webbdagarnas utbildning Annonsera på Facebook och Instagram där vi på Pineberry är kursledare och föreläsare. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Det här är en företagsanpassad utbildning där programmet anpassas till er nivå. Den passar alla från kompletta nybörjare till de som arbetat med annonsering i sociala medier under en längre tid men vill få bättre resultat eller utmana sin strategi.

Kursinnehåll

Utbildningen är helt skräddarsydd efter era behov och förutsättningar, hör av dig till oss så sätter vi ihop en företagsanpassad kurs bara för er!. Exempel på några av de saker vi går igenom på våra utbildningar.

  • Hur annonsering på Facebook och Instagram fungerar
  • Sätta rätt mål för din annonsering
  • Segmentera dina målgrupper och välja rätt kanal
  • Kontostruktur, kampanjinställningar, spårning och målgrupper
  • Skapa säljande annonser
  • Optimering, mätning och uppföljning av din annonsering för ännu bättre resultat

Upplägg

Normalt sett ses vi över en heldag med pauser för fika och lunch, men kursen kan skräddarsys helt och hållet efter era behov. Kanske passar två halvdagar er bättre, eller behöver ni bara några timmars uppfräschning av någon speciell aspekt av Facebook-annonsering?

Vid undervisning på annan ort än Stockholm tillkommer resa och ev. boende.

Kursledare

Nicklas Krus

Head of Paid Social, Pineberry
Pineberrys Head of Paid Social Nicklas Krus har lång erfarenhet av både digital annonsering och SEO. Med sitt norrländska lugn och sakkunnighet är han en uppskattad föreläsare och kursledare som får komplicerade aspekter av digital marknadsföring att låta enkelt. Nicklas medverkar även ofta i Sökpodden och skriver spännande inlägg om annonsering på Facebook på vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Annonsering på Facebook och Instagram för ditt företag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 7 recensioner.

Anna
(5)
Möjligtvis mer info i Facebook och Instagrams verktygslåda, "hands on".
Kursdeltagare
(5)
Bra mix av strategi och operativt "how to" om Facebook Ads
Kursdeltagare
(5)

Pineberry

Företagspresentation Pineberry

Sedan starten 2007 har Pineberry varit ett av Sveriges ledande byråer och utbildningsföretag inom sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonserig (SEM) och annonsering i sociala medier som Facebook och Instagram. Vi hjälper löpande över 300 kunder att nå bättre lönsamhet från Google och...


Läs mer om Pineberry och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Pineberry

Kungsgatan 55
111 22 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 22 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar