Visa utbildning.se som: Mobil

Betald annonsering i sociala medier - Distans

Dinnovate Academy
Kort om utbildningen
20-35h
5 596 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När det passar dig! - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Betald annonsering i sociala medier - Distans

Kursbeskrivning

Lär dig om betald annonsering i sociala medier

Kursen ger dig en bra praktisk inblick i annonsering i sociala medier och du får förståelse för de olika sociala medier som finns, hur man sätter upp kampanjer och optimerar de kampanjer man har. Du får även verktyg för att sätta upp relevanta KPIer samt hur man bygger Evergreen-kampanjer.

I denna fristående kurs är fokus på den betalda annonseringen i Sociala Medier. Du kommer få kunskap om de olika sociala medie-kanaler, vilken målgrupp som använder de olika kanalerna och hur du väljer kanaler för din verksamhet. Du kommer även få kunskap om hur du sätter upp en funnel som hela tiden arbetar för att skapa ny trafik och hur du sätter upp en retargetingstruktur för att bearbeta trafiken längs resan i funneln.

Du kommer lära dig hur man sätter upp Evergreenkampanjer men även lära dig hur man kan jobba med optimering och analys av pågående kampanjer. Hur vet man när en kampanj levererar eller underpresterar, hur kan man sätta upp ett A/B test för att hela tiden ha en optimal kampanjstruktur. En viktig del av att lyckas med sin betalda annonsering är även att jobba med rätt content. Efter avslutad kurs kommer du ha en stor förståelse för hur du bör jobba med content och vilka olika format som de olika placeringarna bör ha.

Kursen kommer även ge dig insikter och kunskap i vilka KPI:er man bör sätta upp och hur man kan bygga en enkel rapportmall som i realtid rapporterar ditt resultat.

Delbetalning

Dinnovate erbjuder betalning genom följande betalningssätt via Klarna:

Betala direkt (kortbetalningar, banköverföring och Klarna Direkt), Betala senare (faktura) och Dela upp (delbetalningsplan 6, 12, 24 och 36 månader och flexibla betalningar).

Du kan även kontakta oss för att skicka förfrågan att bli fakturerad.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Betald annonsering i sociala medier - Distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Dinnovate Academy

Dinnovate Academy - Lär dig digital marknadsföring och försäljning på distans

Hos Dinnovate Academy kan du skaffa dig relevant kunskap genom kvalitetssäkrade kurser, under ledning av utbildare med stor branscherfarenhet. Kurserna är på svenska och du genomför dem helt online, i ditt eget tempo. Efter avslutad kurs får du ett certifikat...


Läs mer om Dinnovate Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Dinnovate Academy

Kungsportsavenyen 37
41136 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Betald annonsering i sociala medier - Distans!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Betald annonsering i sociala medier - Distans från Dinnovate Academy, fyll i dina uppgifter: