Sociala medier – företag

Moderskeppet, Distans
Längd
Egen takt
Pris
5 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
5 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Sociala medier – företag

Nå ut med företagets sociala medier

Vi lär dig digitala verktyg för att sköta dina sociala medier professionellt. 

Kanske vet du vad du ska göra – sköta de sociala medierna framgångsrikt. Men vet du hur du ska göra det?

Vi hjälper dig ta kontroll. Lär dig de olika kanalernas förutsättningar, hur du sätter upp konkreta planer, bygger varumärke på sociala medier och skapar engagerande innehåll. Oavsett du marknadsför produkter eller budskap.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss

 • Onlineutbildning
 • Distans

Målgrupp

Våra kurspaket är för dig som behöver skapa innehåll som når ut i sociala medier. 

Bland våra kursdeltagare finns yrkesverksamma kreatör, kommunikatörer och småföretagare.

Kursinnehåll

I kurspaketet får du tillgång till ett brett utbud av utbildningsmaterial. Kurserna är mellan 30-90 minuter styck. Lär det du behöver, när du behöver det. Plocka ihop en egen studieplan, eller ta hjälp av vår customer success för att designa en skräddarsydd kursplan.

 • Instagram 
  - Grundkurs
  - Lyckas med Reels
  - Annonsering och sponsrade inlägg
 • Facebook
  - Grundkurs
  - Annonsering
  - Streama webbseminarier
  - Effektivt arbetsflöde
 • Influencer marketing på sociala medier
 • LinkedIn 
  - Företagssida
  - Nätverka
 • YouTube
  - Grundkurs
  - Bygg en youtubestudio
  - Streama webbseminarium
 • TikTok
  - Grundkurs
  - Annonsering på TikTok

Upplägg

Du lär dig det du behöver, när du behöver det. Varje enskild onlinekurs är ett läromedel, effektivt uppdelat i kapitel och avsnitt. Du anpassar lärandet så att det passar dig, se hela kurser eller använd dem som uppslagsverk när du kör fast. 

Pausa, spola, se om

Det är skönt att lära sig i egen takt. Vi ser till att det är ett aktivt lärande där vi utmanar och uppmuntrar dig att prova och utföra. Du ska känna att du ständigt förbättrar dig.

Erbjudande

Har du kollegor som också behöver kompetensutveckla om sociala medier, digital marknadsföring eller någon annat ämne i Moderskeppets stora utbud av kurser?

För team mellan två till tio personer sänker vi priset till 4200 kr per person och år. Är ni fler än tio lämnar vi offert.

Berätta i din intresseanmälan att du är nyfiken på team-medlemskap så ordnar vi gärna en kostnadsfri demo av hur Moderskeppet fungerar.

Kursledare

I kurserna möter du ett flertal lärare. De ämnesexperter som utvecklat kurserna i samarbete med en pedagogisk coach. Du möter bland annat:

Edit Brunner (Influencer marketing) Edit har arbetat med digital reklam och marknadsföring i över 10 år.En stor del av hennes jobb är att inspirera och utbilda andra inom digital PR, sociala medier och Influencer Marketing.  Något hon älskar att göra!

Helena Nordström (Platsmarknadsföring) är en av Sveriges främsta experter inom platsmarknadsföring. Hon har lång erfarenhet inom branschen och driver idag företaget Placebrander. 

David Blomgren (Google Ads) är marknadsföraren som gör det komplexa begripligt. Med Google som verktyg och nyfikenhet som drivkraft utvidgar han din verktygslåda för att mäta och utveckla din digitala närvaro. 

Gabriella Kjeilen (Instagram, Facebook) är marknadsansvarig på Moderskeppet och arbetar dagligen med företagets närvaro på sociala nätverk. 

Camilla Grönbladh (Instagram, Later) är utbildare, föreläsare och redaktör för Moderskeppets populära Instagram och Facebook-konton.

Alla lärare som lagt ofattbart mycket tid på att researcha, planera och skapa en kurs. Så att du kan lära dig både pedagogiskt tydligt och effektivt.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Sociala medier – företag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
5/5
Camilla Hansen
10 okt 2023

Tidigare saknade jag verktyg för hur man skapar en bra strategi och att arbetet med att följa upp. Det fick jag i den här kursen och det finns också mycket bra stödmaterial. Jag...

Visa mer
5/5
Karin Rosvall
20 jun 2023

Kursen var helt perfekt. Jag har kommit igång. Helt underbar lärare!!!! Kan göra kurser bara för att hon är lärare. Hon passar min lärostil perfekt.

5/5
Anna Lagerstedt
20 jun 2023

Jag tyckte det var en bra pedagogisk kursledare, jag stängde av kursen ibland och testade det hon visade. Det var mycket jag redan kände till innan, men det kändes bra att få mi...

Visa mer
Moderskeppet
Järnvägsgatan 3
553 15 Jönköping

Välkommen till Moderskeppet för företag! 

Moderskeppet lär dig jobbets alla program, appar och teknik. Med vår varma pedagogik i hundratals onlinekurser. Alltid tillgängligt när du vill och behöver lära. Pandemin gjorde allt digitalt, långt innan vi var redo. Tekniska kunskaper på jobbet blev viktigare än...

Läs mer om Moderskeppet och visa alla utbildningar.

Highlights