Visa utbildning.se som: Mobil

Motivera Utbildning AB bedriver utbildnings- och utvecklingsverksamhet över hela Sverige.

Vår verksamhet kännetecknas av: utbildnings- och utvecklingsaktiviteter grundade på vuxna individers förutsättningar, krav och behov respekt och hänsyn till den personliga integriteten motiverade och välutbildade lärare – såväl fackmässigt som pedagogiskt stimulerande inlärningsmiljöer där stor vikt läggs vid att tillvarata den enskildes erfarenheter och kunskaper aktiviteter som blandar teori och praktik och syftar till att ge både kunskaper och färdigheter som går att omedelbart omsätta i praktisk handling aktiviteter som, så långt det är möjligt, är utformade i samarbete med användarna.

Personalutbildning som genomförs med stor flexibilitet för att undvika onödigt produktionsbortfall idé och förnyelsearbete i samråd med kursdeltagare och uppdragsgivare kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling av all personal god ekonomi och effektiv användning av resurserna för verksamhetens bästa Företagsanpassade företagsutbildningar. Drivkraften är sedan starten 1994 att ständigt förbättra våra kunders utbildningsnivå och kompetens med effektiva och individuellt anpassade utbildningar.

Med Intuitiva kurser och innovativa utbildningsmetoder skapar vi utbildningstillfälle som är nära dig och även på din arbetsplats. Det ger oss möjlighet att i samarbete med kunden ordna utbildningstillfälle till mindre kostnad och grundat på enskildes förutsättningar, krav och behov.

Viktigast är dock du som ska använda rätt utbildning och göra jobbet. Vi är måna om att skapa en personlig kontakt med våra kunder och tror på långsiktiga relationer.

Visa alla utbildningar med Motivera Utbildning AB

Utbildningar

Öppen utbildning
Teknik
El / elektronik Längd Pris Ort Snittbetyg
ESA Instruerad person Från 3 800 SEK Växjö
Transport & fordon
Arbete på väg
Arbete på väg 1+2 1 dag Från 2 250 SEK Flera orter (2)
Företagsanpassad utbildning
Brandskydd
Brandskydd, grund Rikstäckande
Transport & fordon
Maskinförare
EBR Kabelförläggning Rikstäckande
Validering entreprenadmaskiner Rikstäckande

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Motivera Utbildning AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Motivera Utbildning AB

Be-Ge:s väg 8
572 36 Oskarshamn

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från Motivera Utbildning AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Motivera Utbildning AB!