Visa utbildning.se som: Mobil

Travers/säkra lyft

Motivera Utbildning AB
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Skicka en intresseanmälan för mer information - Sverige
Öppen utbildning
   
Rikstäckande
Travers

Kursbeskrivning

Traversutbildning – Utbildning med gul och grön krok, godkänd via KIKA Kärnkraftgruppen

Motivera Utbildning strävar efter att skapa säkra och trygga arbetsplatser – att gå en utbildning i travers är en god investering för ditt yrkesliv! När kunskapsnivåerna höjs ökar chanserna för säkra lyft och riskerna för olycksfall minskar.

Tunga lyft kräver avancerade maskiner och säkra lyft kräver traversutbildning. Många olyckor som sker med traversers beror på bristande kunskap – därför är en utbildning i travers en mycket lönsam investering för dig och dina medarbetare!

Vi på Motivera Utbildning erbjuder dig som hanterar traverskran, mobilkran, tornkran, pelarlift, telfers eller annan lyftanordning, samt dig som agerar lastkopplare eller signalman vid lyft, att gå en traversutbildning hos oss där du får rätt kunskaper till att förebygga olyckor och minska riskerna för skador och ohälsa på din arbetsplats. Vår utbildning ger dig den kompetens som krävs för att på ett effektivt och säkert sätt kunna arbeta med traversers och andra lyftanordningar. Under utbildningen får du lära dig körteknik, manövrering och hur du kopplar olika lyftredskap på ett säkert sätt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Travers/säkra lyft, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Motivera Utbildning AB

Motivera Utbildning AB bedriver utbildnings- och utvecklingsverksamhet över hela Sverige.

Vår verksamhet kännetecknas av: utbildnings- och utvecklingsaktiviteter grundade på vuxna individers förutsättningar, krav och behov respekt och hänsyn till den personliga integriteten motiverade och välutbildade lärare – såväl fackmässigt som pedagogiskt stimulerande inlärningsmiljöer där stor vikt läggs vid att tillvarata...


Läs mer om Motivera Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Motivera Utbildning AB

Be-Ge:s väg 8
572 36 Oskarshamn

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Travers/säkra lyft!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Travers/säkra lyft från Motivera Utbildning AB, fyll i dina uppgifter: