Krisledning - diplomutbildning

Företagsuniversitetet, i Stockholm
Längd
12 dagar
Pris
64 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Datum kommer senare! se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
12 dagar
Pris
64 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Datum kommer senare! se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Krisledning på bästa sätt

  • Krisledning i praktiken
  • Kriskommunikation och krisreaktioner
  • Krisövningar på olika nivåer

Krisledning - diplomutbildning ger grundläggande teoretisk kunskap om krisledning och kriskommunikation men även fördjupad insikt om hur individer påverkas vid en kris, om krisledningsorganisationens struktur, styrande, dokument och strategisk, taktisk och operativ ledning. Du får också fördjupade kunskaper om stabsmetodik och användning av olika beslutsstöd, krisledningsrummets utformning.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Datum kommer senare!

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Företagsuniversitetet är certifierade av Almega

I maj 2021 fick Företagsuniversitetet Almega Utbildningsföretagens högt ansedda auktorisation och anses därmed uppfylla de fastställda kvalitetskriterierna.

 – Vi är stolta över auktorisationen. Det är ett formellt bevis på det som våra kursdeltagare och kunder alltid vittnat om: att Företagsuniversitetet står för hög kvalitet och att vi har system för att åstadkomma det, säger Stefan Haglund, Företagsuniversitetets vd.

 

Video

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till de personer som ska ingå i en verksamhets krisledningsorganisation, oberoende av funktion. Den är upplagd så att alla vitala funktioner omfattas, som krisledare, stabschef, sekreterare och kommunikationsansvarig, vd, HR-chef, informationschef och säkerhetschef. Utbildningen riktar sig till kommuners, landstings, myndigheters, företags och koncerners krisledningsorganisationer.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Krisledning - diplomutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Företagsuniversitetet
Posthuset
Vasagatan 28
11120 Stockholm

Uppgradera dina kunskaper på Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...

Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights