Visa utbildning.se som: Mobil

Robert Aschberg

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Robert Aschberg

Boka Robert Aschberg

Boka Robert Aschberg till ert nästa event

”Ett liv i ledarskap, entreprenörskap och journalistik” Robert är mest känd som programledare för TV3-program som Diskutabelt, Folkhemmet, Insider, Grannfejden och Expedition Robinson. Under pseudonymen Otto Ruben Svensson har Aschberg författat och publicerat satiriska brev till kända personer. 1980 började Aschberg på kvällstidningen Expressen, varifrån han 1987 rekryterades för att dra igång tidningen Z. Därifrån lockade Jan Stenbeck över honom till det nystartade TV3. Aschberg var också en av grundarna av produktionsbolaget Strix Television som skördade stora framgångar under 1990-talet, inte minst med Expedition Robinson och andra dokusåpor. Roberts ledarstil är tydlig. Alla vet vad han tycker och tänker. Hans kommunikationsstil är rak och distinkt, här är det inga underförstådda anspelningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Robert Aschberg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Robert Aschberg!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören