Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Mark Gallagher

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Mark Gallagher

Boka Mark Gallagher

Boka Mark Gallagher till ert nästa event

Mark har erfarenhet av Formel 1 sedan 3 decenier tillbaka med de största namnen såsom David Coulthard, Michael Schumacher och Ayrton Senna. Med olika team, sponsorer och förare så har han gjort sig ett väletablerat rykte om att leverera resultat. Det här seminariet handlar just därför framför allt om att jobba i team. Därtill berör han ledarskap, motivation, kundfolkus, krishantering innovation, uppfinningsrikedom och kvalitetskontroll. Mark relaterar till de operativa frågor som påverkar ett Formel 1 team. Med en avslappnad, anekdotisk och humoristisk stil ger Mark Gallagher företag och organisationer en sällsynt inblick i vad som krävs för att bygga vinnande team.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mark Gallagher, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mark Gallagher!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar