Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Azita Shariati

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Azita Shariati

Boka Azita Shariati

Boka Azita Shariati till ert nästa event

Azita Shariati har utsetts till Näringslivets mäktigaste kvinna för att hon genom sin inkluderande ledarstil radikalt förbättrat sitt bolags arbete kring jämställdhet och mångfald. Hon har själv beskrivit sitt ledarskap som en blandning av iransk tydlighet och svensk laganda.Hon talar om förändringsledning med fokus på att vi måste vara nyfikna och förstående i den dynamiska värld vi lever i, att våga sudda uträdslan och omedvetenheten som finns. Azita pratar om vikten av att vara uppmärksam på hur världen ser ut idag och hur den påverkadesav gårdagens händelser samt hur morgondagen garanterat kommer se annorlunda ut än idag.Med sin unika och imponerande kompetens belyser Azita ett helt nytt perspektiv kring ämnet förändringsledning. Hon talar om hur mångfald och jämställdhet är en bidragande faktor till en stabil förändringsresa där kompetenserna inom organisationen kompletterar varandra under resan. Förändring handlar om att folk måste våga öppna ögonen och använda de resurser som redan finnsinom den egna organisationen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Azita Shariati, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Azita Shariati!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar