Språklektioner - gruppundervisning på ditt företag, valfritt språk

Upgrades, Distans
Längd
15 timmar
Nästa kurstillfälle
Enligt önskemål (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
15 timmar
Nästa kurstillfälle
Enligt önskemål (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Lärarledd gruppundervisning i valfritt språk

  • Skräddarsydd studieplan utefter era mål.
  • Flexibla utbildningspaket med 10, 20 eller 30 lektioner.
  • Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar företagets anställda.
  • Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion.

Har ni en grupp anställda som är på väg att lära sig ett nytt språk eller vill uppgradera sina språkkunskaper? Vill ni göra det på ett effektivt och personligt sätt? Då är Upgrades språkundervisning perfekt för ert företag.

Med Upgrades gruppundervisning i språk erbjuds kvalificerad språkutbildning för er som vill ha språkundervisning med inriktning på t.ex branschspecifikt språk, social kommunikation eller en introduktion till ett nytt språk. 

Genom att knyta utbildningen till deltagarnas arbetsliv ger vi undervisningen ett tydligt sammanhang och inlärningen blir mer effektiv och lärorik. Inom varje lektion ryms sedan grammatik, vokabulär och muntliga övningar.

Hos Upgrades får deltagarna undervisning som utgår från deras nuvarande språknivå och som har ett tydligt mål.  Vår språkundervisning utgår från den standardiserade CEFR-skalan. I samband med att ni startar hos oss genomför vi ett test av deltagarnas  språknivå. Detta ligger sen till grund för målformuleringen av undervisningen.

Undervisningen skräddarsys efter era behov och motsvarar en viss nivå i CEFR-skalan. Vi varvar litteratur med material och övningar kopplade till deltagarnas mål och behov.

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med er nöjdhetsgaranti innebär det att ni kan byta ut er coach efter första lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för er! 

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill ni sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan ni kan ha er prova-på-lektion. 

Välkommen till Upgrades!

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Enligt önskemål

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Enligt önskemål

  • Öppen utbildning
  • Distans

Målgrupp

För er som vill ge en grupp på företaget möjligheten att förbättra sina kunskaper i språk, oavsett om de är nybörjare eller på en mer avancerad nivå.  

Investering

Kontakta oss för en skräddarsydd offert. Priser varierar utifrån antal deltagare och grupper.  

Kursledare

Våra språkcoacher är noggrant rekryterade och har dokumenterad pedagogisk erfarenhet eller/och utbildning inom det språk som de undervisar i. Kundens önskemål och coachens tillgänglighet är viktiga aspekter i val av coach.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Språklektioner - gruppundervisning på ditt företag, valfritt språk, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Marcus, Karolinska
22 apr 2016
Mycket nöjd!

Allt är mycket bra med kursen. Elin gör ett strålande jobb. Inga problem, mycket nöjd!

Upgrades
Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

Skräddarsydd språkundervisning i hela Sverige 

  Upgrades är ett utbildningsföretag som erbjuder skräddarsydd språkundervisning – individuellt eller i grupp. Efter dina mål och förutsättningar tar vi fram ett upplägg som passar just dig. Vi blandar personliga lektioner med app-baserad träning och mycket motivation. Effektivt, utmanande och...

Läs mer om Upgrades och visa alla utbildningar.

Highlights