Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Försäkringsengelska

The London School of English
Kort om utbildningen
Enligt överenskommelse
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

försäkringsengelska

Lär dig jobba effektivt i en internationell bransch

Försäkringsbranschen blir allt mer internationell och därmed ökar kraven på att behärska engelska i tal och skrift i professionella sammanhang.

Skapa trygghet hos dina kunder – även på engelska 

Som försäkringsspecialist måste du vara expert inom ditt område. Du måste även kunna bygga kundrelationer och hantera de svåra situationer som kan uppstå. Vi hjälper dig att vinna dina kunders förtroende med våra kurser i försäkringsengelska. 

Vi börjar med analys och målsättning

Utgångspunkten för oss är alltid en analys av dina befintliga språkkunskaper och behov, för att kunna sätta prioriteringar och mål.  Kurser i försäkringsengelska skräddarsys efter dina behov, vilket innebär att kursinnehållet kan variera. Alla kurser fokuserar dock på att utöka ditt ordförråd och att uttrycka dig på engelska med större säkerhet.

Flexibelt upplägg

Individuella kurser och gruppkurser i engelska kan startas med kort varsel och läggas upp som intensivkurs eller som ett antal lektioner per vecka under en längre eller kortare period. Kurserna kan antingen hållas på din arbetsplats eller i våra lokaler vid Kungsträdgården. Vi erbjuder både individuell coachning och företagsanpassad grupputbildning.

Flera utbildningar online

The London School of English arrangerar förutom anpassade kurser för dig och ditt företag även onlinekurser i engelska med många olika inriktningar, t ex Business English Online och Business and Professional English in Virtual Groups. Gör en intresseanmälan för att få veta mer!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Du får bland annat lära dig

  • Bygga på och uppdatera ordförråd och försäkringsterminologi
  • Presentera ditt företag bättre på engelska
  • Förklara försäkringstermer på engelska
  • Lära dig att förhandla på engelska
  • Bli bättre att hantera konfliktsituationer på engelska
  • Förbättra kvalitén på din skriftliga kommunikation
  • Förbättra ditt uttal och arbeta bort svengelskan 

Investering

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Försäkringsengelska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

The London School of English

The London School of English

Engelska för arbetslivet

The London School of English erbjuder kvalificerad språkutbildning i engelska för aktiva människor i yrkeslivet från alla branscher och bakgrunder. Vi ger dig de verktyg och färdigheter du behöver för att kommunicera framgångsrikt inom ditt specialområde och möjlighet att utveckla...


Läs mer om The London School of English och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

The London School of English

Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar