Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Affärssvenska – Swedish in Sweden

ComCult AB
Kort om utbildningen
20-40 privatlektioner
18 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Individuella kursstarter hela året - Malmö
Helsingborg, Malmö, Skåne
Svenska
Kommande starter
Helsingborg
18 000 SEK
Individuella kursstarter hela året

Malmö
18 000 SEK
Individuella kursstarter hela året

Skåne
18 000 SEK
Individuella kursstarter hela året

Beskrivning av: Affärssvenska – Swedish in Sweden

Affärsvenska på alla nivåer – för nybörjare och avancerade!

ComCult  är specialister på språkutbildningar i affärssvenska för dig som behöver förbättra dina kunskaper i muntlig och/eller skriftlig svenska. 
När det gäller utbildningar i svenska är det också många som har behov av nybörjarutbildningar för att först och främst klara av vardagslivet. ComCult har lång erfarenhet av dessa utbildningar och har ett hittat en modell att lära ut svenska språket på ett effektivt och stimulerande sätt.

Samtliga kurser anpassas helt efter språknivå och de önskemål som deltagaren har.

Välj mellan:

  • Individuella program som är utformade utifrån varje deltagares behov
  • Grupputbildning tillsammans med  kolleger för en kostnadseffektiv och behovsanpassad lösning (2-6 deltagare från samma företag som grupperas efter nivåtest)
  • Intensiva studier (i Malmö, Helsingborg eller på ert företag) i 1-2 veckor, individuellt eller i företagsintern grupp (antal lektioner per dag/ vecka enligt överenskommelse)

ComCult har många års erfarenhet och mycket duktiga lärare som anpassar utbildningarna helt efter den nivå och det behov som finns.

Inget företag är för litet eller för stort för ComCult – företaget har många års gott rykte bakom sig att alltid ge sitt yttersta för varje nytt projekt.

Kursinnehåll

Företagets kursplaner för nybörjare innehåller bland annat svenskt basordförråd och grammatik; allmän och affärsrelaterad kommunikationsträning; svenska i sociala sammanhang; telefonsvenska; mötessvenska; presentationer; samt hör- och läsförståelse.

För dig som har en högre språknivå i svenska görs en individuell kursplan upp efter att test och intervju blivit genomförda. Vi fokuserar på den delen av svenskan du själv känner att du behöver utveckla i affärslivet och privat.

Upplägg

ComCult erbjuder individuella kurser samt utbildningar för små, företagsinterna grupper.

Inför alla ComCults utbildningar genomförs en grundlig test och intervju av dig som ska läsa svenska för att se vilka behov som finns. Med testresultatet som bas får den kursansvarige läraren möjlighet att planera varje utbildning på rätt nivå med balans mellan språk- och kommunikationsträning.

När det gäller utbildningar i just svenska möter ComCult ofta nybörjare och då gör läraren en mer noggrann intervju inför kursstarten.

Under kursens gång pågår en dialog med varje kursdeltagare för att kunna justera kursplanen när det dyker upp nya önskemål och behov.

Efter avslutad kurs får varje deltagare en kursrapport med lärarens personliga kommentarer. Din uppnådda språknivå anges också i rapporten.

Målgrupp

ComCults utbildningar i affärssvenska riktar sig till dig som effektivt och på kort tid måste förbättra dina kunskaper - eller lära dig språket från grunden.

Vi utbildar svenska på alla språknivåer och oberoende av vilket yrke du har. Våra lärare har många års erfarenhet av att utbilda personer från hela världen och vi tar hänsyn till din språkliga och kulturella bakgrund när vi lär ut det svenska språket.

Tid & plats

Språkutbildningarna  genomförs i ComCults lokaler i Malmö eller Helsingborg - eller på din arbetsplats.

Investering

Aktuella priser:

20 lektioner*  18.000:-

30 lektioner*   27.000:-

40 lektioner*   36.000:-
Moms tillkommer
* Priserna avser individuell utbildning. Kursmaterial ingår. 

Swedish as a foreign language

ComCult has specialised in Swedish Language training for you who need to improve your Swedish language skills, or maybe start studying the Swedish language as a beginner.

Before course start we carry out a test and an interview to find out current language level and linguistic needs. This helps the teachers to plan for a completely tailor-made course for you.

Options:

  • One-to-one programmes - tailor-made courses
  • Group training with colleagues, for a cost efficient and special-designed solution
  • Intensive weeks (in Malmö, Helsingborg or at your company) for 1-2 weeks, one-to-one or group courses

All our teachers are native speakers with a long teaching experience.

Contact us for more information!

Kursledare

Företagets lärare och språkkonsulter har undervisningsspråket som sitt modersmål. De har dessutom en flerårig erfarenhet i att utbilda personer från världens alla hörn med helt olika förutsättningar och behov.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärssvenska – Swedish in Sweden, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

ComCult AB

ComCult AB

ComCult AB är ett språkutbildningsföretag med specialkompetens inom affärskommunikation och interkulturella utbildningar 

Kontakta oss om du vill förbättra dina språkkunskaper eller läsa ett nybörjarspråk. Vi har mer än 25 års erfarenhet av att skapa skräddarsydda utbildningar på alla nivåer. För att hjälpa dig lyckas i dina internationella affärer så erbjuder vi också...


Läs mer om ComCult AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till ComCult AB

ComCult AB

Järnvägsgatan 23 C
216 14 MALMÖ

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Julia
(5)
I learned a lot in a short time
Harald Cholewa, Saint-Gobain
(5)
Dear Maria, it was a brilliant course, with a lot of "personalization". Best language training I had . Thank you very much for that.
Dominique
(5)
Completely tailor made interactive courses
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 26 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar