Visa utbildning.se som: Mobil

Affärsengelska

ComCult AB
Kort om utbildningen
Behovsanpassad, flexibel
   
Rikstäckande
Engelska

Kursbeskrivning

Affärsengelska – skräddarsydda utbildningar

ComCult  är specialister på språkutbildningar i affärsengelska! Kurserna är för dig som arbetar i en internationell miljö. Här får du hjälp att bli mer övertygande i dina möten och diskussioner med engelsktalande kollegor. Kurserna anpassas helt efter din språknivå och tar hänsyn till de önskemål och behov du har. 

Du kan välja olika upplägg:

 • Individuell utbildning - dessa kurser ger maximal flexibilitet, både utifrån ditt behov och tillgång på tid. Välj om du vill läsa on-line eller i lokal.
 • Företagsintern grupputbildning - ett kostnadseffektivt alternativ; behovsanpassade utbildningar. Välj om du vill läsa on-line eller i lokal.
  (2-6 deltagare från samma företag; gruppindelning sker efter nivåtest)
 • Intensiva veckostudier i England; individuellt eller i företagsintern grupp - läs mer om dessa utbildningar under "Engelska i England"

ComCults ambition är att hjälpa dig bli bättre i:

 • dina dagliga diskussioner med utländska kollegor
 • interna förhandlingar och möten som sker på engelska
 • dina affärer med internationella kontakter, oavsett om du arbetar med inköp. försäljning eller i en ledningsgrupp

Lärarna kombinerar språkutbildningen med praktiska tips i internationella affärssituationer för att maximera resultatet av utbildningen. 

  Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

  Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
  Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

  För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

  Målgrupp

  ComCult har utbildningar för alla yrkesgrupper och har erfarenhet från de flesta branscher! Vad jobbar du med? Är du tekniker, säljare, ingenjör eller chef på ett företag? Kanske arbetar du inom vården? Eller jobbar du i universitetsvärlden?  ComCults lärare tar sig an alla yrkesgrupper med 100% engagemang!

  Från och med våren 2020 så kan du välja om du vill ha utbildningen on-line, eller om du vill ha traditionell språkutbildning.

  Kursinnehåll

  Kursinnehållet anpassas helt efter varje unik kund. Lärarteamet har lång erfarenhet av att skräddarsy utbildningar och att lyssna på varje kunds önskemål.

  En kurs kan bestå av följande moment:

  • repetition av grammatiska moment
  • verbala övningar
  • social engelska
  • arbetsrelaterat material (manualer, rapporter, PM...)
  • affärsterminologi - branschrelaterat
  • mötesengelska
  • skriftliga övningar

  Upplägg

  Inför utbildningarna genomför ComCult en grundlig test av dig som ska läsa engelska, för att bedöma språknivå och läsa av behoven som finns. Med testresultatet som bas får den kursansvarige läraren möjlighet att planera varje utbildning på rätt nivå med balans mellan språk- och kommunikationsträning. Tester och intervjuer sker on-line.

  Du väljer vilken inriktning du vill ha på utbildningen – vill du ha muntlig eller skriftlig kommunikation; ska kursen vara allmänt hållen eller inriktad på ett särskilt arbetsområde? Vill du läsa individuellt eller med dina kollegor?

  Under kursens gång pågår en dialog med varje kursdeltagare för att kunna justera kursplanen när det dyker upp nya önskemål och behov.

  Efter avslutad kurs får varje deltagare en kursrapport med lärarens personliga kommentarer. Din uppnådda språknivå anges också i rapporten.

  Inget företag är för litet eller för stort för ComCult – företaget har många års gott rykte bakom sig och lärarteamet ger alltid sitt yttersta i varje projekt.

  Tid & plats

  ComCult har kursstarter alla veckor under året, med flexibla tider för att möta dina önskemål. Språkutbildningarna genomförs antingen on-line; på något av ComCults kontor eller på din arbetsplats.

  Du kan själv välja hur långt varje lektionspass ska vara. ComCult rekommenderar 3-4 lektioner à 45 minuter vid varje tillfälle.

  Eftersom utbildningarna är specialdesignade så kan de också anpassas i hur intensiva de ska vara. Det vanligaste är att kunderna har ett(1) utbildningspass per vecka, men det kan variera mycket. Det är upp till dig och din arbetssituation!

  ComCult erbjuder även intensivkurser i engelska på två fantastiska kurscenter i England. Läs mer under "Engelska i England".

  Erbjudande

  Prissättningen varierar beroende på om du läser individuellt eller i en företagsintern smågrupp.

  Kontakta ComCult för ett prisförslag baserat på dina önskemål.

  Kursledare

  Alla ComCults lärare och konsulter är infödda och har specialistkompetens – Alla har en språkpedagogisk utbildning och de flesta har också lång erfarenhet från att utbilda personer i affärsspråk.

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret för att få mer information om Affärsengelska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

  Recensioner

  Snittbetyg: 5

  Baseras på 2 recensioner.

  Anette
  (5)
  Jag har aldrig genomfört en så nyttig och trevlig kurs. Läraren är fantastisk och har aldrig fått mig att känna mig dum. Utan precis tvärtom.De olika uppgifterna som han presenterat har varit utmanande vilket är precis vad som behövs för att man ska ta sig framåt.
  Persson - Sverige
  (5)
  Genom utomordentligt kunnig, inspirerande och utmanande handledare har jag genom denna utbildning utvecklat mig långt över förväntan både verbalt, grammatiskt och skriftligt. Självförtroendet vid kommunikation med engelsktalande personer har med ComCults handledning kraftigt ökats.

  ComCult AB

  ComCult AB är ett språkutbildningsföretag med specialkompetens inom affärskommunikation och interkulturella utbildningar 

  Kontakta oss om du vill förbättra dina språkkunskaper eller läsa ett nybörjarspråk. Vi har mer än 25 års erfarenhet av att skapa skräddarsydda utbildningar på alla nivåer. För att hjälpa dig lyckas i dina internationella affärer så erbjuder vi också...


  Läs mer om ComCult AB och visa alla utbildningar.

  Kontaktuppgifter

  ComCult AB

  Järnvägsgatan 23 C
  216 14 MALMÖ

   Visa telefonnummer

  Recensioner
  Kursrecensioner
  (5,0)
  Baseras på 2 recensioner.
  Läs recensioner
  Arrangörsrecensioner
  (5,0)
  Baseras på 26 recensioner.
  Alla recensioner för arrangören
  Intresseanmälan

  För att få mer information om utbildningen Affärsengelska från ComCult AB, fyll i dina uppgifter:

  Liknande utbildningar