Visa utbildning.se som: Mobil

Affärsengelska

ComCult AB
Kort om utbildningen
Behovsanpassad, flexibel
17 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Distans
Distans, Helsingborg, Malmö, Skåne, Stockholm
Engelska
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Helsingborg
Enligt överenskommelse  
17 000 SEK
Malmö
Enligt överenskommelse  
17 000 SEK
Skåne
Enligt överenskommelse  
17 000 SEK

Kursbeskrivning

Affärsengelska – skräddarsydda utbildningar

ComCult  är specialist på språkutbildningar i affärsengelska och är för dig som arbetar i en internationell miljö. Kurserna anpassas helt efter din språknivå och tar hänsyn till de önskemål och behov du har. Vår duktiga personal har erfarenhet från de flesta branscher och yrkeskategorier, så tveka inte att höra av dig om du undrar hur vi kan hjälpa just dig!

Företagets ambition är att hjälpa dig lyckas bättre i dina affärer med internationella kontakter.  ComCult kombinerar språkutbildningen med praktiska tips i internationella affärssituationer för att maximera resultatet av utbildningen. Hur når du fram med ditt budskap idag?

Vad letar du efter?

  • Individuell utbildning - dessa kurser ger maximal flexibilitet, både utifrån behov och tillgång på tid
  • Företagsintern grupputbildning - ett kostnadseffektivt alternativ; behovsanpassade utbildningar
    (2-6 deltagare från samma företag, indelning efter nivåtest)
  • Intensiva veckostudier i England; individuellt eller i företagsintern grupp

Målgrupp

Vad jobbar du med? Är du tekniker, säljare, ingenjör eller chef på ett företag? Eller jobbar du i universitetsvärlden? ComCult har utbildningar för alla yrkesgrupper och har erfarenhet från de flesta branscher!

Kurserna är i första hand individuella och riktar sig till anställda som vill förbättra sin affärsengelska, oavsett språknivå.

Vill du läsa en företagsintern grupputbildning i engelska så styr testresultatet vilken grupp du blir placerad i. Kontakta ComCult för mer information om grupputbildningar!

Upplägg

Inför utbildningarna genomför ComCult en grundlig test av dig som ska läsa engelska, för att bedöma språknivå och läsa av behoven som finns. Med testresultatet som bas får den kursansvarige läraren möjlighet att planera varje utbildning på rätt nivå med balans mellan språk- och kommunikationsträning.

Du väljer vilken inriktning du vill ha på utbildningen – vill du ha muntlig eller skriftlig kommunikation; ska kursen vara allmänt hållen eller inriktad på ett särskilt arbetsområde?

Under kursens gång pågår en dialog med varje kursdeltagare för att kunna justera kursplanen när det dyker upp nya önskemål och behov.

Efter avslutad kurs får varje deltagare en kursrapport med lärarens personliga kommentarer. Din uppnådda språknivå anges också i rapporten.

Inget företag är för litet eller för stort för ComCult – företaget har många års gott rykte bakom sig att alltid ge sitt yttersta för varje nytt projekt.

Tid & plats

Företaget har kursstarter alla veckor under året, med flexibla tider för att möta dina önskemål. Språkutbildningarna genomförs antingen på något av företagets kontor eller på din arbetsplats.

Du kan själv välja hur långt varje lektionspass ska vara, vi rekommenderar 3-4 lektioner à 45 minuter vid varje tillfälle.

ComCult erbjuder även intensivkurser i engelska på två fantastiska kurscenter i England.

Investering

Kontakta ComCult om du vill ha en offert utifrån dina behov och tidsramar.

Erbjudande

20 lektioner*  17.000:-

30 lektioner*   26.500:-
Moms tillkommer
* Priserna avser individuell utbildning. Kursmaterial ingår. 

Kursledare

Alla ComCults lärare och konsulter är infödda och har specialistkompetens – Alla har en språkpedagogisk utbildning och de flesta har också lång erfarenhet från att utbilda personer i affärsspråk.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärsengelska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Anette
(5)
Jag har aldrig genomfört en så nyttig och trevlig kurs. Läraren är fantastisk och har aldrig fått mig att känna mig dum. Utan precis tvärtom.De olika uppgifterna som han presenterat har varit utmanande vilket är precis vad som behövs för att man ska ta sig framåt.
Persson - Sverige
(5)
Genom utomordentligt kunnig, inspirerande och utmanande handledare har jag genom denna utbildning utvecklat mig långt över förväntan både verbalt, grammatiskt och skriftligt. Självförtroendet vid kommunikation med engelsktalande personer har med ComCults handledning kraftigt ökats.

ComCult AB

ComCult AB

ComCult AB är ett språkutbildningsföretag med specialkompetens inom affärskommunikation och interkulturella utbildningar 

Kontakta oss om du vill förbättra dina språkkunskaper eller läsa ett nybörjarspråk. Vi har 25 års erfarenhet av att skapa skräddarsydda utbildningar på alla nivåer. För att hjälpa dig lyckas i dina internationella affärer så erbjuder vi också specialdesignade kurser...


Läs mer om ComCult AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

ComCult AB

Järnvägsgatan 23 C
216 14 MALMÖ

 Visa telefonnummer

Recensioner
Affärsengelska
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören