Affärsengelska

ComCult AB, Distans (+1 orter)
Längd
Behovsanpassad, flexibel
Pris
9 750 - 39 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Du väljer själv vilket startdatum du vill ha (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Språk
Engelska
Längd
Behovsanpassad, flexibel
Pris
9 750 - 39 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Du väljer själv vilket startdatum du vill ha (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Språk
Engelska
Från 9 750 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Affärsengelska

ComCult  är specialister på språkutbildningar i affärsengelska! Kurserna är för dig som arbetar i en internationell miljö. Här får du hjälp att bli mer övertygande i dina möten och diskussioner med engelsktalande kollegor. Kurserna anpassas helt efter din språknivå och tar hänsyn till de önskemål och behov du har. 

Du kan välja olika upplägg:

  • Individuell utbildning i engelska - dessa kurser ger maximal flexibilitet, både utifrån ditt behov och tillgång på tid. Välj om du vill läsa on-line eller i lokal.
  • Företagsintern grupputbildning i engelska - ett kostnadseffektivt alternativ; behovsanpassade utbildningar. Välj om du vill läsa on-line eller i lokal.
    (2-6 deltagare från samma företag; gruppindelning sker efter nivåtest)
  • Intensiva veckostudier i England; individuellt eller i företagsintern grupp - läs mer om dessa utbildningar under "Engelska i England"

ComCults ambition är att hjälpa dig bli bättre i:

  • dina dagliga diskussioner med engelsktalande kollegor
  • interna förhandlingar och möten som sker på engelska
  • dina affärer med internationella kontakter, oavsett om du arbetar med inköp, försäljning eller i en ledningsgrupp

Lärarna kombinerar språkutbildningen med praktiska tips i internationella affärssituationer för att maximera resultatet av utbildningen. 

    Kommande kursstarter

    Välj mellan 4 kursstarter

    Du väljer själv vilket startdatum du vill ha

    • Företagsanpassad utbildning
    • Sverige
    • Engelska

    Pris avser 10 lektioner (7,5 timmar)

    • Onlineutbildning
    • Distans

    Pris avser 20 lektioner (15 timmar)

    • Onlineutbildning
    • Distans

    Pris avser 40 lektioner (30 timmar)

    • Onlineutbildning
    • Distans

    Målgrupp

    ComCult har utbildningar för alla yrkesgrupper och har erfarenhet från de flesta branscher! Vad jobbar du med? Är du tekniker, säljare, ingenjör eller chef på ett företag? Kanske arbetar du inom vården? Eller jobbar du i universitetsvärlden?  ComCults lärare tar sig an alla yrkesgrupper med 100% engagemang!

    Kursinnehåll

    Kursinnehållet anpassas helt efter varje unik kund. Lärarteamet har lång erfarenhet av att skräddarsy utbildningar och att lyssna på varje kunds önskemål.

    En kurs kan bestå av följande moment:

    • repetition av grammatiska moment
    • verbala övningar
    • social engelska
    • arbetsrelaterat material (manualer, rapporter, PM...)
    • affärsterminologi - branschrelaterat
    • mötesengelska
    • skriftliga övningar

    Upplägg

    Inför utbildningarna genomför ComCult en grundlig test av dig som ska läsa engelska, för att bedöma språknivå och läsa av behoven som finns. Med testresultatet som bas får den kursansvarige läraren möjlighet att planera varje utbildning på rätt nivå med balans mellan språk- och kommunikationsträning. Tester och intervjuer sker on-line.

    Du väljer vilken inriktning du vill ha på utbildningen – vill du ha muntlig eller skriftlig kommunikation; ska kursen vara allmänt hållen eller inriktad på ett särskilt arbetsområde? Vill du läsa individuellt eller med dina kollegor?

    Under kursens gång pågår en dialog med varje kursdeltagare för att kunna justera kursplanen när det dyker upp nya önskemål och behov.

    Efter avslutad kurs får varje deltagare en kursrapport med lärarens personliga kommentarer. Din uppnådda språknivå anges också i rapporten.

    Inget företag är för litet eller för stort för ComCult – företaget har många års gott rykte bakom sig och lärarteamet ger alltid sitt yttersta i varje projekt.

    Tid & plats

    ComCult har kursstarter alla veckor under året, med flexibla tider för att möta dina önskemål. Språkutbildningarna genomförs antingen  ComCults kontor, på din arbetsplats, eller on-line.

    Du kan själv välja hur långt varje lektionspass ska vara. ComCult rekommenderar 3-4 lektioner à 45 minuter vid varje tillfälle.

    Eftersom utbildningarna är specialdesignade så kan de också anpassas i hur intensiva de ska vara. Det vanligaste är att kunderna har ett(1) utbildningspass per vecka, men det kan variera mycket. Det är upp till dig och din arbetssituation!

    ComCult erbjuder även intensivkurser i engelska på två fantastiska kurscenter i England. Läs mer under "Engelska i England".

    Erbjudande

    Prissättningen varierar beroende på om du läser individuellt eller i en företagsintern smågrupp.

    Kontakta ComCult för ett prisförslag baserat på dina önskemål.

    Kursledare

    Alla ComCults lärare och konsulter är infödda och har specialistkompetens – alla har en språkpedagogisk utbildning och de flesta har också lång erfarenhet från att utbilda personer i affärsspråk.

    Intresseanmälan

    Beställ information

    Fyll i formuläret för att få mer information om Affärsengelska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

    reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

    Recensioner

    Snittbetyg: 5

    Baseras på 2 recensioner
    Skriv en recension
    5/5
    Anette
    20 okt 2017
    Affärsengelska

    Jag har aldrig genomfört en så nyttig och trevlig kurs. Läraren är fantastisk och har aldrig fått mig att känna mig dum. Utan precis tvärtom.De olika uppgifterna som han present...

    Visa mer
    5/5
    Persson - Sverige
    11 okt 2017
    Affärsengelska

    Genom utomordentligt kunnig, inspirerande och utmanande handledare har jag genom denna utbildning utvecklat mig långt över förväntan både verbalt, grammatiskt och skriftligt. Sj...

    Visa mer
    ComCult AB
    Järnvägsgatan 23 C
    216 14 MALMÖ

    Individuell utbildning eller grupputbildning - du väljer!

    Kontakta oss om du vill förbättra dina språkkunskaper eller läsa ett nybörjarspråk. Vi har mer än 25 års erfarenhet av att skapa skräddarsydda utbildningar på alla nivåer. För att hjälpa dig lyckas i dina internationella affärer så erbjuder vi också...

    Läs mer om ComCult AB och visa alla utbildningar.

    Highlights