Visa utbildning.se som: Mobil

Grundkurs i aktiva åtgärder

Sysarb AB
Kort om utbildningen
1 timme
990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Aktiva åtgärder – En grundkurs

Kursbeskrivning

Vill du lära dig om aktiva åtgärder för att motverka diskriminering på arbetsplatsen?

Känner du till de krav som finns för arbetsgivare? Vad säger DO och hur kan chefer, anställda och du som arbetsgivare motverka diskriminering? 

I denna utbildning går vi igenom vad diskriminering är, hur och varför man ska arbeta för inkludering och risker med att inte göra det.

Ansvarig för kursen är Lovisa Johansson som är en av Sysarbs erfarna konsulter med expertis inom området. Lovisa kommer under utbildningen inspirera, utbilda och gå igenom grunderna för hur din organisation kan utveckla arbetet med aktiva åtgärder.

Kursledare

Aktiva åtgärder – En grundkurs

Lovisa Johansson, konsult på Sysarb och expert inom frågan med flerårig erfarenhet som konsult och föreläsare inom området.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs i aktiva åtgärder, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Sysarb AB

Sysarb har sedan 2005 utbildat 1000-tals chefer och företag inom områden kring rättvis lönesättning, lönekartläggning, lönerevision och generella comp & ben frågor. Idag är Sysarb ansedda som en av de ledande rösterna i Europa inom området och får återkommande förtroendeuppdrag...


Läs mer om Sysarb AB och visa alla utbildningar.
Recensioner
Bli den första att recensera Grundkurs i aktiva åtgärder!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs i aktiva åtgärder från Sysarb AB, fyll i dina uppgifter: