Inga recensioner än

Styrgrupp och projektägare

Längd
1 dag
Pris
5 200 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
5 200 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 5 200 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Gå kursen Styrgrupp och Projektägare

Detta är en projektkurs som inte handlar om projektledning utan vänder sig till dig som är chef, projektägare, styrgruppsmedlem, sponsor, resursägare, projektchef eller på annat sätt har ansvar och intresse för ett projekts framdrift och resultat.

Syftet med kursen är att du ska få insikter och kunskaper i processer och metoder att inordna projektverksamheten i organisationen. Samt att på ett strukturerat sätt genomföra lyckade projekt.

Kursens innehåll kretsar kring projekt- och portföljstyrning. Den avhandlar styrning av enskilda projekt såväl som hur projektverksamheten ansluter till organisationens mål och processer. Kursen innehåller viss projektledningsteori i form av projektmodeller, men då från organisationens perspektiv.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 oktober, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

Investering

Pris kurs: 5 600 kr (SBR-medlem och anslutna 5 100 kr) exkl moms

Kursledare

Linus Masimov

Linus arbetar som verksamhetsutvecklare med inriktning projekt, samverkan och digitalisering. Han har utbildat och föreläst för företag, myndigheter och universitet sedan 2014. Han är styrelseledamot i Byggcheferna samt ordförande för förvaltningen av samverkansstandarden, SIS – ISO44001.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Styrgrupp och projektägare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
SBR Byggingenjörerna
Gävlegatan 15
113 30 Stockholm

SBR Byggutbildning

SBR är en av landets största fristående utbildare inom byggsektorn och har ett brett utbud av kvalificerade utbildningar, kurser och symposier. Kursutbudet har tyngdpunkt på byggteknik och metoder, bygg/entreprenadjuridik, samt på vidareutbildningar för att bli kontrollansvarig, entreprenad- eller överlåtelsebesiktningsman med möjlighet till...

Läs mer om SBR Byggingenjörerna och visa alla utbildningar.

Highlights