Fastighetsekonomi

SBR Byggingenjörerna, i Stockholm
Längd
7 timmar
Pris
5 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 december, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
7 timmar
Pris
5 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 december, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Från 5 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Mål med kursen:
Efter kursen skall deltagaren ha fått en grundläggande förståelse för ekonomiska samband vid investeringar i fastigheter, hur kalkyler byggs upp och hur olika investeringar kan bedömas och prioriteras.

Vilka vänder sig kursen till:
Till den som jobbar med byggnation och utveckling av fastigheter och önskar ökad förståelse kring ekonomiska samband vid investeringar i fastigheter.

Innehållet:
Kursen behandlar begrepp och nyckeltal som används i fastighetsbranschen, både avseende enskilda fastigheter såväl som för fastighetsportföljer och fastighetsbolag. Vi tittar på den enskilda fastighetens ekonomi och går igenom gängse metoder för att värdera fastigheter. En central del är också hur fastighetsbolag bygger upp sina kalkyler för investeringsbeslut vid ny-, till- och ombyggnationer. Vi kommer också att belysa skillnaden mellan olika fastighetsslag, t ex bostäder och kontor, och hur de hanteras och bedöms av olika typer av investerare.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 december, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Fastighetsekonomi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SBR Byggingenjörerna
Gävlegatan 15
113 30 Stockholm

SBR Byggutbildning

SBR är en av landets största fristående utbildare inom byggsektorn och har ett brett utbud av kvalificerade utbildningar, kurser och symposier. Kursutbudet har tyngdpunkt på byggteknik och metoder, bygg/entreprenadjuridik, samt på vidareutbildningar för att bli kontrollansvarig, entreprenad- eller överlåtelsebesiktningsman med möjlighet till...

Läs mer om SBR Byggingenjörerna och visa alla utbildningar.

Highlights