Visa utbildning.se som: Mobil

Byggprojektledning

SBR Byggingenjörerna
Kort om utbildningen
4 dagar
16 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-26 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Vill du utveckla dig som projektledare?

Då är SBRs kursprogram för Byggprojektledare något för dig. Utbildningen kommer innehålla 4 fristående kursblock där samtliga block pågår under 4 dagar i sträck. De olika kursblocken är uppdelade i behörighetsområdena Projektutveckling,  Projektering, Produktion samt ett fördjupningsblock inom Byggprojektledning, detta block sträcker sig över samtliga delar av projektet.

Blocket med inriktning Byggprojektledning, hela byggprocessen (4 dagar):Ledarskap, initiering hela byggprocessen, styrning, planering, ekonomi, myndighet och planprocessen, genomförande, avslut samt juridik.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

De personer som arbetar som projektledare inom bygg och som vill ha fördjupade kunskaper. Vi rekommenderar att deltagarna har lång erfarenhet av projektledning.

Video

Fortsatta studier

Blocket med inriktning på Projektutveckling  innefattar kunskap från projektstart till godkänt program (4 dagar):Initiering, styrning, ekonomi affär och lönsamhet, planering, genomförande, avslut samt myndighet och planprocessen.

Blocket med inriktning på Projekteringsledning (4 dagar): Initiering, styrning, ekonomi, planering, genomförande, myndighet och planprocessen, avslut, samt upphandling/juridik.

Blocket med inriktning på Produktion (3 dagar): Styrning, ekonomi, planering, genomförande, avslut samt entreprenadjuridik

Kursledare

Specialister inom byggprojektledning, juridik, ekonomi samt plan och tillståndsprocessen.

Examen, diplom m.m.

I anslutning till Byggprojektledning finns möjligheten att skriva tentamen som ligger till grund för möjligheten till medlemskap i SBRs expertgrupp för Byggprojektledning samt ansökan om Av SBR godkänd byggprojektledare och certifiering via RISE. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Byggprojektledning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 26 recensioner.

Christer Fransson
(4)
Detta var en väldigt bra och givande kurs. Kanske en del som man redan visste om men som är jättebra att få en uppdatering på. Det är väldigt pedagogiskt upplagt och man lär sig att bli mer organiserad och strukturerad mot vad man kanske är efter några år i branchen. Jag kan verkligen rekomendera denna kursen både för erfarna och färska projekt...
Visa mer
Kursdeltagare
(5)
Kursdeltagare
(5)

SBR Byggingenjörerna

SBR Byggutbildning

SBR är en av landets största fristående utbildare inom byggsektorn och har ett brett utbud av kvalificerade utbildningar, kurser och symposier. Kursutbudet har tyngdpunkt på byggteknik och metoder, bygg/entreprenadjuridik, samt på vidareutbildningar för att bli kontrollansvarig, entreprenad- eller överlåtelsebesiktningsman med möjlighet till...


Läs mer om SBR Byggingenjörerna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SBR Byggingenjörerna

Gävlegatan 15
113 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 26 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 398 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Byggprojektledning från SBR Byggingenjörerna, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar