Visa utbildning.se som: Mobil

Presentationsteknik - skapa ditt livs presentation!

Retorikakademien
Kort om utbildningen
2 halvdagar
7 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-18 08:30 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Lär dig skapa ditt livs presentation! 

Vet du själv vad du vill ha sagt och hur du säger det? Vad påverkar dig och hur påverkar du andra? Hur når du ut med ditt budskap på ett övertygande sätt då du möter din publik? Vad är det som gör att vissa övertygar bättre än andra?

Under dessa två halvdagar möter du retorikens tankevärld i teori och praktik där praktisk övning får belysa teorierna, Den "retoriska arbetsprocessen" kommer att tillämpas,- en effektiv modell för att förbereda, analysera, samla innehåll, språkligt formulera och framföra ett övertygande budskap. Varför är den retoriska dispositionsmodellen så effektiv då du skall hålla en muntlig presentation?

Vi kommer även att diskutera kroppsspråkets och röstens inverkan och betydelse för att förstärka ett budskap. Hur mycket av det du säger utgörs egentligen av själva orden och hur mycket utgörs av hur du använder din röst och hur du agerar? Och hur effektivt är det egentligen med alla PowerPoint-bilder? Retorikens verktyg hjälper dig att hantera situationen proffsigt och göra dig till en ännu bättre talare. Lär dig hur du skapar ditt livs presentation!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till chefer, säljare, projektledare, kommunikatörer och andra som vill vässa sina kunskaper och skapa proffsiga muntlig presentationer. 

Kursinnehåll

Delar ur innehållet:

  • Vikten av noggranna förberedelser
  • Att samla relevant innehåll
  • Den röda tråden
  • Kroppsspråk och agerande
  • Praktisk övning med egen förberedd presentation till dag 2
  • Feedback och tips

Kursen innehåller diskussioner, teori och praktisk övning med feedback. 

Tid & plats

Tid: 08.30-12.30, två halvdagar

Plats: Mariatorget 1

Investering

I kursavgiften ingår kursdokumentation samt förmiddagskaffe. Moms tillkommer.

Kursledare

Anne-Marie Strandberg, Retorikakademiens VD och grundare.

Utbildad retoriker från Södertörns högskola med mångårig erfarenhet av retorikutbildning och föreläsning inom näringsliv och skola och med praktisk retorik som sitt expertområde. Anne-Marie skräddarsyr sina inspirerande och engagerande föreläsningar och utbildningar med fokus på muntliga presentationer, kroppsspråk och praktisk träning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Presentationsteknik - skapa ditt livs presentation!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Retorikakademien

Retorikakademien

Ta del av vårt spännande och unika kursutbud!

Vill du bli bättre på att prata inför andra? Vill du skapa ett tydligare personligt varumärke? Hålla effektiva och roliga möten, också virtuellt? Bli bra på att kommunicera i det moderna arbetslivet? Äntligen har ni Retorikakademien att vända er till...


Läs mer om Retorikakademien och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Retorikakademien

Polhemsgatan 11
112 36 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Presentationsteknik - skapa ditt livs presentation! från Retorikakademien, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Presentationsteknik - skapa ditt livs presentation!!
Mer inom området

Liknande utbildningar