Visa utbildning.se som: Mobil

Retorik för konsulter

Snacka Snyggt
Kort om utbildningen
0,5 dagar -2 dagar
Nästa tillfälle: Denna kurs skräddarsyr vi efter era behov - Stockholm
Företagsanpassad utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

retorik för konsulter

Retorik för konsulter

Att ha bra idéer, tjänster och produkter är bara halva jobbet, kan man inte presentera sig själv och sitt företag på ett intressant sätt så faller det ändå. Att jobba som konsult ställer stora krav på din kommunikation. Du hamnar ständigt i nya sammanhang där du snabbt måste göra ett gott intryck och skapa goda kundrelationer.

Vi ger er retoriska verktyg för att hantera de mest varierade kommunikativa utmaningarna. Ni får lära er allt ifrån hur ni skapar en bra dialog med era kunder till hur ni gör en inspirerande säljpitch som gör intryck – och lämnar avtryck.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Retorik för konsulter, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Snacka Snyggt

Snacka Snyggt


Bli den bästa retoriska versionen av dig själv genom Snacka Snyggts retorikkurser! Vi erbjuder både öppna kurstillfällen, och skräddarsydda upplägg för just ditt företag.   Snacka Snyggt bildades 2010 av en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter tillika vinnaren av årets...


Läs mer om Snacka Snyggt och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Retorik för konsulter!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 951 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
”Vill du prata efter f.d statsmi...
Snacka Snyggt

70 % tackar nej till ett avancemang i karriären om rollen innebär presentationer inför andra. Jag kan tycka att det är sorgligt att tacka nej baserat på rädslor. Därför har jag alltid tackat ja till saker som skrämmer mig, på gott och ont men mest på gott.

Läs mer
Mer inom området