Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Retorik för vårdpersonal

Snacka Snyggt
Kort om utbildningen
0,5 dagar-2 dagar
Nästa tillfälle: Skräddarsydd efter era behov. - Stockholm
Företagsanpassad utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

retorik för vård

Retorik för vården

Att arbeta med vård och omsorg ställer stora krav på kommunikationen. När man ständigt möter olika typer av människor som i många fall befinner sig i en utsatt position gäller det att kunna anpassa sin retorik. Ibland är utmaningen extra stor då man måste hantera besvärliga personer som använder härskartekniker. Det kan dessutom finnas hierarkier på arbetsplatsen som missbrukas med ett dåligt arbetsklimat som följd.

Vi ger er retoriska verktyg för att hantera de mest krävande kommunikativa utmaningarna. Ni får lära er hur ni skapar en bra dialog med både patienter och medarbetare. Dessutom får ni ett retoriskt självförsvar för att hantera härskare på ett snyggt och avspänt sätt.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp för denna utbildning är de som vill få sitt budskap att landa snyggt hos mottagaren. Hanterar du svåra samtal, kommunikation i stressade situationer, ska du få fram komplex information utan att tappa relationen så är detta för dig.

Tid & plats

Denna utbildning skräddarsyr vi efter era behov.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Retorik för vårdpersonal, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Snacka Snyggt

Snacka Snyggt

Bli den bästa retoriska versionen av dig själv genom Snacka Snyggts retorikkurser! Vi erbjuder både öppna kurstillfällen, och skräddarsydda upplägg för just ditt företag. Snacka Snyggt bildades 2010 av en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter tillika vinnaren av årets talare...


Läs mer om Snacka Snyggt och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Retorik för vårdpersonal!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1113 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
”Vill du prata efter f.d statsmi...
Snacka Snyggt

70 % tackar nej till ett avancemang i karriären om rollen innebär presentationer inför andra. Jag kan tycka att det är sorgligt att tacka nej baserat på rädslor. Därför har jag alltid tackat ja till saker som skrämmer mig, på gott och ont men mest på gott.

Läs mer

Liknande utbildningar