Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Retorik för tekniker

Snacka Snyggt
Kort om utbildningen
0,5 dagar- 2 dagar
Nästa tillfälle: Vi skräddarsyr innehåll och håller denna kurs när det passar er - Stockholm
Företagsanpassad utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

retorik för tekniker i Stockholm

Retorik för tekniker

Att ha en tekniskt bra produkt är viktigt, men kan man inte presentera den på ett intressant sätt så faller det ändå. När många har likvärdiga produkter är det de som kan få kunden att vilja lyssna som vinner affären. Ibland är den kommunikativa utmaningen extra stor då man måste samarbeta med besvärliga personer som använder härskartekniker.

Vi ger er retoriska verktyg för att hantera de mest varierade kommunikativa utmaningarna. Ni får lära er att väcka intresse för era produkter och ert företag oavsett om det handlar om en säljpitch, presentation eller ett kundmöte. Dessutom får ni ett retoriskt självförsvar för att hantera härskare på ett snyggt och avspänt sätt.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna kurs är anpassad för dig som håller presentationer med komplext innehåll, för dig som vill få ditt budskap att landa snyggt hos mottagarna och som vill få ett tydligt resultat.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Retorik för tekniker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Snacka Snyggt

Snacka Snyggt

Bli den bästa retoriska versionen av dig själv genom Snacka Snyggts retorikkurser! Vi erbjuder både öppna kurstillfällen, och skräddarsydda upplägg för just ditt företag. Snacka Snyggt bildades 2010 av en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter tillika vinnaren av årets talare...


Läs mer om Snacka Snyggt och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Retorik för tekniker!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1113 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
”Vill du prata efter f.d statsmi...
Snacka Snyggt

70 % tackar nej till ett avancemang i karriären om rollen innebär presentationer inför andra. Jag kan tycka att det är sorgligt att tacka nej baserat på rädslor. Därför har jag alltid tackat ja till saker som skrämmer mig, på gott och ont men mest på gott.

Läs mer

Liknande utbildningar