Visa utbildning.se som: Mobil

Retorik för tekniker

Snacka Snyggt
Kort om utbildningen
0,5 dagar- 2 dagar
Nästa tillfälle: Vi skräddarsyr innehåll och håller denna kurs när det passar er - Stockholm
Företagsanpassad utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

retorik för tekniker i Stockholm

Retorik för tekniker

Att ha en tekniskt bra produkt är viktigt, men kan man inte presentera den på ett intressant sätt så faller det ändå. När många har likvärdiga produkter är det de som kan få kunden att vilja lyssna som vinner affären. Ibland är den kommunikativa utmaningen extra stor då man måste samarbeta med besvärliga personer som använder härskartekniker.

Vi ger er retoriska verktyg för att hantera de mest varierade kommunikativa utmaningarna. Ni får lära er att väcka intresse för era produkter och ert företag oavsett om det handlar om en säljpitch, presentation eller ett kundmöte. Dessutom får ni ett retoriskt självförsvar för att hantera härskare på ett snyggt och avspänt sätt.

Målgrupp

Denna kurs är anpassad för dig som håller presentationer med komplext innehåll, för dig som vill få ditt budskap att landa snyggt hos mottagarna och som vill få ett tydligt resultat.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Retorik för tekniker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Snacka Snyggt

Snacka Snyggt


Snacka Snyggt är Retorikbyrån som fokuserar på modern situationsanpasad retorik, vilket innebär att vi tar retoriken från talarstolen till din vardag, och korsbefruktar den med psykologi.  Många går en retorikkurs för att våga prata inför folk. På våra retorikkurser tar...


Läs mer om Snacka Snyggt och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Retorik för tekniker!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 743 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
”Vill du prata efter f.d statsmi...
Snacka Snyggt

70 % tackar nej till ett avancemang i karriären om rollen innebär presentationer inför andra. Jag kan tycka att det är sorgligt att tacka nej baserat på rädslor. Därför har jag alltid tackat ja till saker som skrämmer mig, på gott och ont men mest på gott.

Läs mer