Visa utbildning.se som: Mobil

Lära

Utbildningar och handledning inom stöd, omsorg och skola

Lära utbildning och handledning inom socialt arbete, äldreomsorg, demensvård och skola

Vi erbjuder öppna utbildningar, handledning och skräddarsydda lösningar

Lära är ett av Sveriges ledande företag inom utbildning och kompetenshöjande insatser inom vård, omsorg, skola och behandling. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Vi är övertygade om att kunskap och kompetensutveckling är en väg att nå dit.

Vår pedagogik All utbildning handlar om lärande. Våra utbildningar ger dig teoretisk insikt och praktisk kunskap som du direkt kan omsätta på din arbetsplats. Att öva, reflektera och prova under en utbildning bidrar till ett förändrat beteende som tillför värde för både dig som medarbetare och organisationen. Våra utbildare har gedigen teoretisk kunskap och många års praktisk erfarenhet.

Innehållet i våra utbildningar utgår alltid ifrån att omsorgstagarna ska mötas med respekt, omsorg och värme. Den ni arbetar med är huvudpersonen – och ni ska anpassa ert arbetssätt för att kunna ge rätt stöd och omsorg.   

Certifierade utbildare För att säkerställa kvaliteten i våra utbildningar är Läras utbildare certifierade enligt High Performance Learning Journey (HPLJ). HPLJ är en pedagogisk modell för hur man skapar effekt och når resultat av utbildningar.

Visa alla utbildningar med Lära

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Lära och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Lära

Evenemangsgatan 21, 6 tr
169 79 Solna

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från Lära, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Lära!