Recensioner av Lära

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 18 recensioner.

Janne

En mycket lärorik kurs att ta med sig i det praktiska arbetet, kursen gav mig en bättre förståelse för hur en del saker fungerar. Christer (vår lärare) fick mig att tänka om, ställde mig själv frågeställningar och funderingar hur jag kan göra saker på ett bättre sätt för att höja brukarnas livskvalité, jag fick fler "verktyg" att arbeta med - en...

Visa mer
Emelie

Jag kände tyvärr att utbildningen inte höll så hög standard eller att jag fick de konkreta verktyg jag hoppats på

Lära Kommentar:
Hej Emelie
Vi beklagar din negativa upplevelse och att utbildningen inte blev vad du förväntat dig.
Vi kommer återkoppla till dig i önskan att din upplevelse och erfarenhet av Lära och våra utbildningar förändras till det bättre.
Patrik Johanssin Nytida lövbacken katrineholmm

Bästa utbildningen jag varit på,enkel att hänga med på hela kursen o en kursledare som kunde berätta ur eget hjärta hur man skall agera .. Tack bästa christer

Henrik Strandberg

Pga olika omständigheter utanför kursen orkade jag inte riktigt hela vägen, men dessförinnan fick jag vara med om en riktigt bra kurs om ett mycket viktigt ämne. Har fram till nu varit, låt oss uttrycka det diplomatiskt, milt skeptisk mot min chefs envisa förespråkande för vidare studier inom Lära. Men om kurserna fortsätter att vara som den här...

Visa mer
Andreas Carlen

Jag tyckte att utbildningen var bra, gick den genom min skötare utbildning förut. Så det var fint att bli påmind igen. Friska upp minnet. Gillade att det var mycket fokus kring det pedagogiska än fysiskt.

Björn Thorup, Nytida

Jag känner att det var aningen mycket på kort tid. Annars bra.

Anne-Marie Åback

Jag uppskattade kursen, då det var så mycket matnyttig information som framkom. Kursledaren hade ett pedagogiskt upplägg med genomgångar, filmsnuttar och grupparbeten varvat med varandra. Teorierna fick tillämpas i praktiken. Det var dessutom intressant att få träffa människor verksamma inom andra yrkesområden än mina egna.

Katarina O

Mycket bra utbildning, tycker den borde vara obligatorisk för alla som jobbar som personlig assistent/hemtjänst/gruppboenden mm. Lätt att ta till sig, funkade enkelt att göra på distans och bra att få bolla med andra elever i gruppsamtalen. Viktigt och bra innehåll på kursen som jag bär med mig i fortsättningen! Tack!

Michael Rigvald

Kursen gav mig flera bra tips hur man bör handla i nödvärn. Även hur man kan hindra att man hamnar där. Dock kom jag in först på dag 3, eftersom jag gjort de andra tidigare. Jag upplevde det dock lite exkluderande när jag ombads att presentera mig själv och vilken verksamhet jag jobbade i och de andra inte ens skulle presentera sig med ett förnamn.

lena Vall

Så bra utbildare och innehåll. Jag känner mig stärkt och inspirerad av den viktiga kunskapen jag fick. Skulle vara bra med en kort uppföljning. Är det något ni har?

Anna Pyrih

Väldigt givande med både teoretisk och praktisk kunskap som kan appliceras i klinisk verksamhet. Tack till kursledaren Rebecca för den trevliga och respektfulla gemenskapen som du skapat i kursen/gruppen. Tack för att du delat med dig av din kunskap, erfarenhet men även egna upplevelser. Tack! Hälsningar till Lära och tack för era gratis webbi...

Visa mer
Björn Leijon Nytida

Toppbetyg ,jättebra lärare och så kul med mötet med de andra deltagarna. Många viktiga tankar...

Adila Spahic

Bäst kursen på länge! LAB med ny energi och tekniker som faktiskt funkar och hjälper - både personal och brukare/elever. Gå den!

Anette Börjesson

Det var en väldigt givande kurs med en kursledare som gjorde ett kanon jobb.. Hon var intresserad av vad vi ville berätta utifrån hur vi arbetar och hur vi löser olika situationer som uppstår. Vi delades in i olika grupper med uppgifter som vi sedan skulle presentera för hela gruppen vilket var bra. Rekommenderar denna kurs till andra att gå.

Erik Jordahl

Anders har ett medryckande och inspirerande sätt, så tiden gick för fort, trevligt och roligt!!!

Johanna Langhorst

Vi fick testa verktygen genom praktiska övningar där vi använde våra egna erfarenheter som exempel att utgå ifrån. Lärarna var engagerade och kunniga. Roligt och lärorikt!

Kicki Rydell Daglig Verksamhet Lund

3 dagar med Christoffer som en mycket bra föreläsare. Då Christoffer tog exempel från egna erfarenheter gjorde hela föreläsningen mycket levande. Enkelt att återkoppla till min arbetsplats. Jag blev bekräftad i mina tankar och sätt att arbeta på. Kan varmt rekomendera andra till att gå utbildningen.

Aron Cato Vingren

Väldigt informativ utbildning. Christer var väldigt duktig som handledare, otroligt pedagogisk. uppskattade det teoretiska blocken väldigt mycket. däremot så tycker jag själva självförsvarutbildningen kunde har varit bättre. det finns många lågaffektiva tekniker man kan använda för att ta sig ur allvarliga situationer.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!