Compassion -Medkänsla som grund i ditt arbete (Webbinarium)

Lära, Distans
Längd
Webbinarium
Längd
Webbinarium
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på vad som menas med compassionfokuserat arbetssätt?

Compassion är ett engelskt ord som bäst översätts till medkänsla på svenska. Compassion är dock mer än ett ord, utan syftar till det psykologiska konceptet att erkänna lidande och en motivation att lindra lidande och öka välmående. Genom att förstå personen du arbetar med ökar förutsättningarna för att ha ett fungerande samspel, där du kan anpassa dina krav och ditt sätt att kommunicera för att öka välmående både för dig själv och de personer du arbetar med. Medkänsla leder till självmedkänsla, självmedkänsla leder till medkänsla.

På detta webbinarium får du inblick i vad som behövs för att utveckla medkänsla och hur du utför ditt arbete med detta som grund. Du får tips på övningar och konkreta verktyg där du, med din medkänsla som grund kan skapa goda förutsättningar för din omsorgsperson att öka sin självmedkänsla och sitt välmående.

Målgrupp

Dig med intresse, eller som arbetar inom exempelvis LSS, HVB, skola eller assistans.

Kursinnehåll

  •  Tips på hur du utvecklar medkänsla och i sin tur självmedkänsla
  • Vad är ett compassionfokuserat arbetssätt

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Compassion -Medkänsla som grund i ditt arbete (Webbinarium), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Lära
Evenemangsgatan 21, 6 tr
169 79 Solna

Utbildningar och handledning inom socialt arbete, omsorg och skola

Lära erbjuder öppna utbildningar, handledning och skräddarsydda lösningar. Lära är ett av Sveriges ledande företag inom utbildning och kompetenshöjande insatser inom vård, omsorg, skola och behandling. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Vi är övertygade...

Läs mer om Lära och visa alla utbildningar.

Highlights