Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Digital Projektledarskap (1 dag)

D&T Företagsutbildning
Kort om utbildningen
1 dag
7 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-15 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
7 500 SEK
2020-09-15

Göteborg
7 500 SEK
2020-10-13

Malmö
7 500 SEK
2020-09-15

Stockholm
7 500 SEK
2020-09-15

Kursbeskrivning

Idag pratas och skrivs det mycket om att digitalisera arbetet men vad betyder det egentligen för dig som projektledare? Vi lever i en ny tid där digitala processer och sammanhang skapar nya konkurrensfördelar. Gamla och "non-coherent" verktyg som exempelvis Excel och MS Project räcker inte längre till när konkurrenterna digitaliserar arbetet.Vi behöver bli allt mer värdeskapande och informationssmarta i vårt agerande som projektledare. Vägen framåt är ett mer Digitalt projektledarskap vilket kommer att spela en avgörande roll för framgång i den digitala eran. I den här utbildningen får du lära dig hur digitala arbetssätt kan användas för att modernisera och förbättra just din projektledning.

Vi erbjuder både "Remote courses" och klassrumsundervisning på alla våra öppna kurser!

Du bokar valfri kurs som vanligt men skriv i "Övrigt" fältet "Remote" för kurs på distans. Är ni två som bokar "Remote" samtidigt så rabatterar vi priset med 30 %.

Hur går det till?

Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i kursen med dina frågor samt höra andra deltagares frågor. Du behöver förstås ha rätt konfiguration och program på din dator men det hjälper vi till med i god tid inför kursen.

Målgrupp

Inga teoretiska förkunskaper krävs men erfarenhet av att driva projekt/ansvarig för projektverksamhet i näringsliv eller offentlig förvaltning är en fördel.

Kursens innehåll:

  • Arbetar Informationssmart - med rätt digitalt stöd undviker projektledare och chefer att lägga tid på manuellt och tidskrävande arbete vid exempelvis beslutspunkter och godkännande, sammanställning av rapporter och status, projektöverlämningar och resursbeläggning.
  • Tid att Leda - i ett digitaliserat projektflöde har projektledare mer tid för värdeskapande aktiviteter - som förbättrar de anställdas motivation och prestation - och kan därför lägga mindre tid på att "släcka bränder", administrera och koordinera.
  • Agerar Proaktivt - med rätt digitalt stöd kan projektledaren "lyfta blicken" och agera innan problemen uppstår
  • Kompetent Kravställare på organisationen beträffande vad som krävs och hur den genomför den digitala transformationen av projektverksamheten.

Kursmål

Syfte och mål

Med kursen kommer du lära dig hur digitala arbetssätt kan förbättra din projektledning. Utbildning skapar också möjligheter för dig att bli en viktig stöttepelare i din verksamhets digitala transformation.

Tid & plats

Kurslängd: 1 dag, 9.00-16.00

Fika samt lunch ingår i våra öppna kurser. Om ni har särskilt kostbehov kan det anges i övrigt fältet vid bokning. Vi har ljusa och centralt belägna kurslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Investering

Pris: 7500:- exkl. moms.

Kursledare

Patrik Kjellin

Utbildningen genomförs av Patrik Kjellin, med mångårig erfarenhet av Digitalt projektledarskap. Han arbetar idag som VD och konsult på Proventis AB, ett företag som utvecklar och distribuerar projektverktyget BlueAnt. Tidigare har han arbetat 10 år på Projectplace där han verkade globalt som produktledare, föreläsare och konsult.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Digital Projektledarskap (1 dag), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Rafael
(5)
Jättebra kurs, den teoretiska delen ger dig som deltagare nya insikter i hur mycket smartare man kan jobba som projektledare men också vad det krävs för att nå dit. Den praktiska delen gör att man väldigt lätt kan ta med sig de nya färdigheterna direkt till jobbet.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(4)
4 av 5

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

Vi erbjuder både distans och klassrumsundervisning på alla våra kurser! Skriv i "Meddelande" fältet om du vill ha kursen på distans. Hur går en distanskurs till? Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i...


Läs mer om D&T Företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

D&T Företagsutbildning

Oxtorgsgränd 2
111 57 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 203 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar