Visa utbildning.se som: Mobil

Digital Projektledarskap (1 dag)

D&T Företagsutbildning
Kort om utbildningen
1 dag
7 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-01-28 - Malmö
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2020-01-28  
7 500 SEK
2020-02-25  
7 500 SEK
Malmö
2020-01-28  
7 500 SEK
2020-02-25  
7 500 SEK
Stockholm
2020-01-28  
7 500 SEK
2020-02-25  
7 500 SEK

Kursbeskrivning

Idag pratas och skrivs det mycket om att digitalisera arbetet men vad betyder det egentligen för dig som projektledare? Vi lever i en ny tid där digitala processer och sammanhang skapar nya konkurrensfördelar och möjligheter till effektivt arbete. Som projektledare behöver vi bli mer transparenta, värdeskapande och informationssmarta. Vägen framåt är ett mer Digitalt projektledarskap. I den kursen får du lära dig vet HUR!

Målgrupp

Kursen vänder sig till personer som driver projekt samt chefer som är ansvariga för projektverksamhet.

Inga teoretiska förkunskaper krävs men erfarenhet av att driva projekt/ansvarig för projektverksamhet i näringsliv eller offentlig förvaltning är en fördel.

Kursens innehåll:

  • Digitaliseringstrappan– vi går igenom ett use case från verkligheten där vi ser hur graden av digitalisering förbättrar arbetsprocesserna och hur den administrativa tiden avsevärt reduceras. Som deltagare kommer du även reflektera över din egen verksamhet och vad ett ”kliv” framåt mot en Digital Champion skulle betyda.
  • Så här förbättrar du ditt Digitala Projektledarskap– vi fördjupar oss i ett antal vardagliga processer som statusrapportering, planering & uppföljning samt initiering av projekt. Här går vi igenom mer i detalj HUR dessa kan digitaliseras på ett transparent sätt.
  • Grupparbete– Kursledaren har med sig ett verkligt case som deltagarna får sätta sig in i och ta fram lösningsförslag kring. Här får du vara kreativ och använda dina nya kunskaper och insikter på ett praktiskt och inspirerande sätt – för ett effektivt lärande.

Kursmaterial

Kursmaterial med mallar och konkreta exempel som man kan använda efter kursen.

Kursmål

Syfte och mål

Med kursen kommer du lära dig hur digitala arbetssätt kan förbättra din projektledning. Utbildning skapar också möjligheter för dig att bli en viktig stöttepelare i din verksamhets digitala transformation.

Tid & plats

Kurslängd: 1 dag, 9.00-16.00

Fika samt lunch ingår i våra öppna kurser. Om ni har särskilt kostbehov kan det anges i övrigt fältet vid bokning. Vi har ljusa och centralt belägna kurslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Investering

Pris: 7500:- exkl. moms.

Kursledare

Patrik Kjellin

Patrik Kjellin

Utbildningen genomförs av Patrik Kjellin, med mångårig erfarenhet av Digitalt projektledarskap. Han arbetar idag som VD och konsult på Proventis AB, ett företag som utvecklar och distribuerar projektverktyget BlueAnt. Tidigare har han arbetat 10 år på Projectplace där han verkade globalt som produktledare, föreläsare och konsult.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Digital Projektledarskap (1 dag), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Rafael
(5)
Jättebra kurs, den teoretiska delen ger dig som deltagare nya insikter i hur mycket smartare man kan jobba som projektledare men också vad det krävs för att nå dit. Den praktiska delen gör att man väldigt lätt kan ta med sig de nya färdigheterna direkt till jobbet.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(4)
4 av 5

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

Vår affärsidé är sedan 2004 att utbilda små grupper där kvalitet går före kvantitet. Vi kan företagsanpassa (skräddarsy) alla våra kurser eller välj någon av våra öppna kurser.Är du ensam så lönar det sig ändå oftast att få en egen...


Läs mer om D&T Företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

D&T Företagsutbildning

Oxtorgsgränd 2
111 57 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 192 recensioner.
Alla recensioner för arrangören