Recensioner av D&T Företagsutbildning

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 272 recensioner.

Shah Miran Patwary

Kenneth är jätte professionell och ganska praktiskt med olika förklaring kring frågorna. Det var en intensiv kurs och jag var helt nybörjare med adobe illustrator. Kunde uppskattat om det har gått lite saktare. Annars allt var perfekt.

Sanna Munkbo

Trevlig och kunnig. Det kanske gick lite fort för oss newbies ibland med överlag bra:) Pedagogiskt och bra att kunna välja det man själv önskar gå igenom.

Emilia Kjellander
anonym

Väldigt trevlig och bra utbildning med gott fokus på de relevanta delarna. Detta hjälpte mig få fördjupade kunskaper i de områden jag nyttjar mest!

Anonym

Utbildaren var väldigt kunnig och man fick genomgående intrycket att utbildaren var väl erfaren i samtliga ämnen som gicks igenom. Övergripande men väldigt detaljerad. Väldigt bra overall oavsett om man är okunnig i ämnet eller har en del kunskap sedan innan.

Lisa Wärmegård

Jag fick många relevanta exempel, mycket information på kort tid som jag kommer ha användning för. Givande, intressant och rolig kurs. Många exempel från verkligheten som triggade kreativiteten.

Lisa Wärmegård

Väldigt rolig och lärorik kurs med massor av bra exempel från verkligheten, och även ett par dåliga för att visa på hur man inte bör göra. Bra tempo och bra nivå och tydliga exempel som gav mig lust att börja använda verktygen direkt.

Anonym
Daniel Johansson

Bra, informativt och roligt!

Anonym

Mycket bra tempo, förklarar tydligt och utvecklar på ett bra sätt när man inte förstår. Mycket bra! En väl avvägd kurs, precis det jag ville lära mig. Bara grunder för att sedan kunna ta mig vidare själv. Jag är jättenöjd!

David

Väldigt pedagogisk och bra föreläsare med god kunskap inom sitt ämne! Fick lära sig väldigt mycket på kort tid.

Anonym

Väldigt bra lärare och var duktig i sitt ämne och var bra på att svara på eventuella frågor. Jättebra kurs, hade kanske varit bra att ha några fler uppgifter man fick prova på själv. Men med det sagt så gick vi igenom otroligt mycket på 2 dagar.

Pedram Shirinbolaghi

Kunnig om mångt och mycket när det kommer till Linux, fick bra tydliga svar med exempel på frågor jag hade! Mycket matnyttigt när det kommer till Linux, paketerat på ett bra sätt med tydliga svar och exempel på frågor jag hade!

Emma Sandberg

Pedagogisk, lätt att hänga med. Det var mycket som var nytt för mig men Kenneth anpassade Indesign till mig så jag kan använda verktyget på bäst sätt. Lärorik. Lärt mig många nya snabbkommandon. Hur man arbetar med layers och paragrafer.

Anonym

Superbra innehåll och väldigt bra lärare. Underhållande. Det kändes även att det var en väl förberedd och anpassad kurs. Det är några moment jag behöver komplettera efter kursen, som jag räknat med att hinna med. Får se hur jag ordnar det efteråt.

Anonym

mycket bra utbildning, jag fick verktyg som gör mitt arbete mer strukturerat.

Anonym

Roligt och lärorikt. Rekommenderas!

Anonym
Johan Stenberg

Mycket bra som lärare. Fin start och introduktion för Adobe Premiere.

Kursdeltagare

Mycket trevlig och kompetent, lyhörd. Den tidigare höga tröskeln har sänkte betydligt och jag är jättetaggad på att börja jobba mer med film och rörligt material.

Mattias Lundström

Bra och övergripande genomgång av nätverk och dess innehåll

Anonym

Väldigt kunnig. Nyttig och informationsrik

Anonym

Toppenbra utbildning anpassad efter oss som nybörjare. Känner att jag fått en bra grundläggande genomgång plus specifika exempel för våra nya arbetsuppgifter på jobbet.

Anonym

Utbildaren var tålmodig med allas frågor, och om exempel behövde upprepas och om olika personer i gruppen jobbade i olika takt lyckades hen ändå anpassa så de som hade det lite lättre fick testa fler saker och de som behövde lite extra hjälp fick längre tid på sig med övningen. Det var verkligen jättekul. Tålmodig och kunnig utbildare som ledde ...

Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!