Visa utbildning.se som: Mobil

Adobe Illustrator Fördjupning (2 dagar)

D&T Företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
8 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-12-14 - Göteborg
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
8 900 SEK
2021-12-14

Malmö
8 900 SEK
2021-12-14

Stockholm
8 900 SEK
2021-12-14

Göteborg
8 900 SEK
2022-01-17

Beskrivning av: Adobe Illustrator Fördjupning (2 dagar)

Efter 2 dagar har du djupgående kunskaper i Adobe Illustrator. Kursen vänder sig till dig som är självlärd eller har gått en grundutbildning i Adobe Illustrator och vill lära mer. Du kommer att ha god kännedom om programmets mest avancerade och kraftfulla funktioner. Du får lära dig bli effektiv med snabbkommandon och många tips från vår erfarne utbildare. Vi blandar teoretiska övningar med praktiska som liknar uppdrag från verkliga livet. Du lär dig att bli mer effektivt i Illustrator, special effekter och filter, exportera PDF och EPS format på rätt sätt, kombinera Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign och Adobe Bridge, texthantering, förbättra banor, avancerade lager funktioner, färginställningar och att förbereda för tryck. Vi utbildar små klasser med mellan 3 till 8 deltagare för att kunna anpassa kursupplägget till gruppens behov. Exakt innehåll bestämmer läraren efter personligt samtal med alla deltagare. Kursen är för dig som ska arbeta i den senaste versionen som heter " Illustrator CC 2019". Kursledaren Kenneth Thomas har arbetat med och utbildat i Illustrator sedan 2004. Diplom ingår efter kursen. Denna kurs förutsätter att du tar med dig din egen bärbara dator, vi hjälper dig att konfigurera din dator inför kursen med de gruppanpassade övningarna och programvaran. Du har på så sätt kvar alla anpassade programinställningar och allt anpassat kursmaterial efter kursens slut. Vi utbildar även i äldre versioner om så önskas, fast då endast som företagsanpassad kurs för en eller flera personer.

Vi erbjuder både "Remote courses" och klassrumsundervisning på alla våra öppna kurser!

Du bokar valfri kurs som vanligt men skriv i "Övrigt" fältet "Remote" för kurs på distans.

Hur går det till?

Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i kursen med dina frågor samt höra andra deltagares frågor. Du behöver förstås ha rätt konfiguration och program på din dator men det hjälper vi till med i god tid inför kursen.

Kursens innehåll:

 • Bli mer effektivt i Illustrator
 • Special effekter
 • Kombinera olika Adobeprogram
 • Exportera och importera PDF och EPS format på rätt sätt
 • Nya verktyg i Illustrator
 • Redigering på Utseendepanelen
 • Genomskinlighet i övertoningar
 • Texthantering
 • Mönstertillverkning
 • Korrigera, förbättra banor
 • ICC-profiler, färginställningar
 • Avancerade lager funktioner
 • Flersidig utskrift och pdf
 • Nyheter i Illustrator CC
 • Praktiska övningar

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är självlärd eller gått en grundutbildning i Illustrator och vill lära dig mer om de avancerade och kraftfulla funktionerna i Illustrator.

Investering

Pris: 8900:- exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Adobe Illustrator Fördjupning (2 dagar), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

Vi erbjuder både distans och klassrumsundervisning på alla våra kurser! Skriv i "Meddelande" fältet om du vill ha kursen på distans. Hur går en distanskurs till? Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i...


Läs mer om D&T Företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

Oxtorgsgränd 2
111 57 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Adobe Illustrator Fördjupning (2 dagar)!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 235 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Adobe Illustrator Fördjupning (2 dagar) från D&T Företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: