Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Acrobat Pro DC grundkurs 2 dagar

D&T Företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
7 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-03 - Stockholm
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
7 900 SEK
2020-11-03

Beskrivning av: Acrobat Pro DC grundkurs 2 dagar

Få åtkomst till kraftfulla verktyg för tryckning och digital publicering. Förhandsvisa, kör preflight, korrigera och förbered PDF-filer.Arbeta varsomhelst. Skapa, exportera och signera PDF:er på datorn eller i Acrobat DC-mobilappen.Ta med dig filerna. Använd Mobile Link och kom åt senast använda filer på datorn, webben och mobilen.Redigera i alla format. Redigera PDF:er och skannade dokument direkt - precis som vilken annan fil som helst.Gör sista-minuten-ändringar. Redigera text och organisera PDF-sidor på din iPad.Byt ut bläcksignaturerna. Skicka, spåra, hantera och lagra signerade dokument med en inbyggd e-signaturtjänst.Skydda viktiga dokument. Förhindra att andra kopierar eller redigerar känslig information i PDF:er.Inga fler dokument i posten över natten. Skicka, spåra och bekräfta leverans av dokument elektroniskt.Denna kurs förutsätter att du tar med dig din egen bärbara dator, vi hjälper dig att konfigurera din dator inför kursen med de gruppanpassade övningarna och programvaran. Du har på så sätt kvar alla anpassade programinställningar och allt anpassat kursmaterial efter kursens slut. Vi utbildar även i äldre versioner om så önskas, fast då endast som företagsanpassad kurs för en eller flera personer. Du får ett Diplom efter genomförd kurs. Det här är en öppen kurs, datum och pris m.m. hittar du längre ner på sidan.

Vi lanserar nu "Remote courses" på alla våra öppna kurser!

Det kommer att gå att boka valfri kurs som vanligt men skriv i "Meddelande" fältet "Remote". Är ni två som bokar samtidigt så rabatterar vi priset med 30 %.

Hur går det till?

Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i kursen med dina frågor samt höra andra deltagares frågor. Du behöver förstås ha rätt konfiguration och program på din dator men det hjälper vi till med i god tid inför kursen.

Förkunskap:

Erfarenhet av ordbehandling och/eller DTP-program.

Kursens innehåll:

 • Spara i PDF från olika program
 • Verktyg och menyer
 • Dokumentskydd
 • Optimera din PDF
 • Redigera PDF-dokument
 • Vad du kan importera och exportera
 • Filmer och ljud i PDF
 • Digitala formulär
 • Skapa klickbara funktionsknappar
 • Anpassa ditt dokument för olika målgrupper inom tryck och webb
 • Skicka och ta emot kommentarer
 • Praktiska övningar

Målgrupp

Du jobbar med annonser, trycksaker, produktblad, prislistor eller om du vill presentera ditt material på ett proffesionellt sätt.

Investering

Pris: 7900:- exkl. moms.

Examen, diplom m.m.

Diplom ingår i alla våra kurser.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Acrobat Pro DC grundkurs 2 dagar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

Vi erbjuder både distans och klassrumsundervisning på alla våra kurser! Skriv i "Meddelande" fältet om du vill ha kursen på distans. Hur går en distanskurs till? Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i...


Läs mer om D&T Företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

Oxtorgsgränd 2
111 57 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Sofie Loman
(5)
Eftersom vi hade möjlighet att anpassa kursens innehåll som vi ville så blev den kanon!
Carl Mostberg
(5)
5 av 5
S Loman
(5)
Vårt företag kunde med hjälp av D&T få en två-dagars anpassad utbildning helt uppbyggd för våra behov och önskemål på innehåll. Resultatet blev lyckat och vi hade två lärorika dagar i D&Ts gemytliga kurslokal på Söder i Stockholm.
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Acrobat Pro DC grundkurs 2 dagar från D&T Företagsutbildning, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 207 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar