Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
18 timmar
23 000 SEK exkl. moms
   
Stockholm
Svenska

Beskrivning av: Content Marketing

Framgångsrik kommunikation och marknadsföring sker på mottagarens villkor. Ibland kallas det content marketing, ibland något annat, men grunden består av att skapa innehåll som din målgrupp frivilligt vill konsumera. Lär dig skapa affärsnytta med målgruppsanpassat, regelbundet och engagerande innehåll som stärker varumärket och driver försäljning.

Om kursen

Har du koll på content marketing? Det räcker inte. Du måste förstå och behärska content marketing för att lyckas. Bra content marketing bygger varumärket och genererar affärer. Dålig content marketing dränerar din budget. Men med relevant innehåll till rätt personer vid rätt tillfälle får du resultat som inte går att uppnå med traditionell marknadsföring.

Lär dig skapa affärsnytta med målgruppsanpassat, regelbundet och engagerande innehåll som stärker varumärket och driver försäljning. Kursen passar dig som vill gå från teori till praktik och vill börja använda content marketing som en metod för att bygga lojala relationer med din målgrupp.

Case-studier varvas med praktiska övningar och föreläsningar. Målet är att du efter kursen ska ha grundläggande kännedom om vad content marketing är och om hur du kan utnyttja storyns kraft för att fånga målgruppen. Du kommer också få grundläggande insikter om vilka delar du behöver inkludera i din contentstrategi, kunskaper om köpta och förtjänade medier samt analys.

Vem är kursen för?

Kursen välkomnar dig som arbetar som marknadsförare, kommunikatör, copywriter och art director och som vill lära dig att kommunicera med journalistiska och dokumentära verktyg i alla medier – film, digitala kanaler och print. Den passar dig som arbetar inom reklam eller PR, på marknadsavdelning eller inom traditionell media.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Content Marketing, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.berghs.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Content Marketing!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 1507 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Content Marketing från Berghs School of Communication, fyll i dina uppgifter: