Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss. - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Beskrivning av: Art Director

Art Director

Även om ni är två personer eller en hel avdelning brukar det krävas en viss nivå av flexibilitet både när det gäller planering och utbildningsområden. Istället för krångliga formulär och knapptrixande får ni personlig och professionell hjälp att möta de önskemål och krav ni har, bara ett mail eller telefonsamtal bort.

Som AD är det ditt jobb att vara med att, tillsammans med en creative och copywriter ta fram idéer och koncept och sedan omvandla dem till något visuellt. Det handlar förstås om att vara kreativ ut i fingerspetsarna, men också om att kunna tänka utifrån ett strategiskt och kommunikativt perspektiv. Det grafiska är ofta det mest direkta som kommer slå målgruppen och det är din uppgift att få dem att titta – och stanna upp för att ta det av budskapet. På Berghs kan vi både erbjuda introduktionskurser i art direction som ger grundläggande kunskaper i yrket, men givetvis har vi också en komplett utbildning som gör dig redo att bli en visuell trollkarl för framtida uppdrag. Traditionellt har AD’s som går ut från vår skola varit eftertraktade på arbetsmarknaden eftersom vi här förbereder er för hur man både tänker nyskapande och utifrån de givna ramar som ges efter strategi och i varumärkesplattformar.

Film

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Art Director, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Sveavägen 34, Box 1380
111 93 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.berghs.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 12 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
4 av 5
Kursdeltagare
(4)
4 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Recensioner
Kursrecensioner
(3,8)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 143 recensioner.
Alla recensioner för arrangören