Visar 1-10 av 10 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-10 av 10 träffar

Mer om Fortnox-utbildning

Fortnox är en leverantör som siktar in sig på att underlätta administrationen för företag och organisationer – stora som små. Fortnox erbjuder lösningar inom flera olika affärsområden såsom bokföring, fakturering och löner. Har du administrativa sysslor du vill bli av med? Eller tror du att ditt företags administrativa processer skulle kunna effektiviseras? Gå en utbildning och lär dig använda Fortnox på det sätt som passar ditt företag eller organisation.

Vad kan Fortnox hjälpa mig med?

Med Fortnox slipper du allt krångel som kommer med företagande. Fortnox programvara kan integreras med ditt befintliga kassasystem, webbshop eller arbetsordersystem. Målet är att du enkelt ska kunna ta hand om alla administrativa delar själv. Med en utbildning i Fortnox lär du dig hantera det system som sedan underlättar allt arbete för dig.

Fortnox programvara finns i flera paket för att du ska kunna välja ett som matchar dina behov. Vad som ingår i varje paket varierar, men grundtanken är att du ska ha allt för ditt företag på ett ställe. Du kan bland annat få stöttning i:

  • automatisk bokföring och digital hantering av kvitton och leverantörsfakturor
  • att skicka fakturor och påminnelser till kunder
  • lönehantering enligt uppdaterade skattetabeller, lagar och regler

Varför ska jag gå en Fortnox-utbildning?

En utbildning i Fortnox är lämplig om du är ny användare av programmen. En utbildning kan då hjälpa dig att komma igång, förstå funktioner och arbeta effektivt med Fortnox som hjälp. En utbildning passar även dig som vill fräscha upp dina kunskaper eller som lagt till en ny tjänst.

Vem kan gå en Fortnox-utbildning?

Företagare, byråer, personaladministratörer, chefer. Listan kan göras lång! Utbildningarna lämpar sig för alla som vill skaffa sig kunskaper i programvaran.

Vad innehåller utbildningarna?

Innehållet och upplägget i en utbildning kan variera beroende på vem som arrangerar den. Ta reda på dina behov och kontakta den arrangör du finner intressant för att få mer information om exakt innehåll och upplägg. Ofta kan innehållet skräddarsys efter dina behov.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Ekonomiassistent med löneadminis...

Anna Schenk gick kursen Ekonomiassistent med löneadministration. Hon rekommenderar kvällskursen för dem som vill jobba inom ekonomi och vill ha en bra grund att stå på. 

Läs mer