Certifierad Löneadministratör med bokföring, online

Längd
117 timmar
Pris
26 700 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Start inom två vardagar efter sin anmälan. se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
117 timmar
Pris
26 700 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Start inom två vardagar efter sin anmälan. se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Certifierad Löneadministratör med bokföring, online

Certifierad Löneadministratör med bokföring, online

Tilltalas du av att arbeta med siffror, ekonomi och service samt vill hantera hela löneprocessen? Denna breda deltidsutbildning online ger dig användbara kunskaper i lönearbetet på en ekonomiavdelning. Du väljer startdatum.

Du lär dig grunderna i löneberäkningar genom att räkna lön manuellt och registrera löner i Fortnox .

Du startar när det passar dig och har tillgång till utbildningen i 12 månader från inloggningsdagen - det ger dig frihet att studera när, var och hur mycket du vill. 

Studerande 

- Det var ett jättebra upplägg och lätt att förstå alla moment. Läroplattformen var enkel och det var lätt att få kontakt med läraren. Utbildningen resulterade dessutom i ett nytt jobb.

- Det passade mig bra att studera online då jag bor 30 mil från Stockholm. Jag gillade upplägget att man själv väljer tempo på utbildningen. Lärarna var helt fantastiska och lätta att komma i kontakt med och jag fick snabbt svar på mina frågor. 

- Jag betade i lugn och ro av kurserna och fick fin guidning genom alla delar. Lärarna har varit fantastiskt duktiga på att återkoppla, svara på kluriga frågor och bryta ner svårigheterna och på ett enkelt sett förklarat när jag inte förstått. En god hjälp har även varit de små chattrådarna. Kurserna har varit bra upplagda, intressanta och efter varje kapitel har jag lärt mig något nytt.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Start inom två vardagar efter sin anmälan.

 • Onlineutbildning
 • Distans

Kursupplägg

 • Inom två vardagar efter anmälan får du login och kan börja dina studier.
 • Utbildningen genomförs helt online.
 • Du bestämmer själv din studietakt.

Mål

Efter genomförd utbildning kan du arbeta med löneadministration och hantera löneprocessen.

Plats och finansiering

Påhlmans erbjuder yrkesinriktade certifieringsutbildningar - online med valbar start- för dig som vill bredda och utveckla din kompetens mitt i arbetslivet. 
Med omställningsstudiestödet kan du som är 27–62 år och har arbetat minst 8 år, studera med upp till 80 % av din lön. Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning!

Målgrupp

 • Du behärskar svenska i tal och skrift.
 • För att tillgodose dig utbildningen på bästa sätt är det önskvärt om du har grundkunskaper i matematik (motsvarande Matematik A) och ett intresse för siffror och service.

Kursinnehåll

Program

 • Arbetsrätt I, 12 tim
 • Bokföring, 36 tim
 • Löneadministration I, 33 tim
 • Löneadministration II, 36 tim

Välkommen att kontakta oss på Påhlmans för det detaljerade innehållet.

Tekniska förutsättningar hittar du på Påhlmans hemsida.

Karriärcoachning kan köpas som tillval.

Fortsatta studier

 • Nästa steg är att dubbelcertifiering: ta yrkestiteln Certifierad Ekonomiassistent genom att studera tre kurser online: Företagsekonomi, Affärsjuridik och Bokslut.
 • Andra fortsättningsmöjligheter online är Personaladministration samt Löneengelska, online - English for Payroll accountants.
 • När du bokar kurs/kurser inom sex månader efter avslutad utbildning så får du 10 % i rabatt.

Investering

26 700 kronor exklusive moms.
33 375 kronor inklusive moms.

 • Förmånligt lån till avgiften erbjuds via Human Finans.
 • Du får rabatt hos två bokhandlare under din studietid hos oss.
 • För dig med ersättning från A-kassan så kan det finnas möjlighet att bibehålla din ersättning. Vi hjälper till med kostnadsfritt studieintyg.

Frågor? Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Kursledare

 • Pia Eriksson är huvudlärare i lön och arbetar som produktspecialist, affärsutvecklare och konsult. Hon föreläser om framtidens digitalisering, lön och arbetsrätt. Pia har även jobbat som chef, utbildningsansvarig, kvalitetsansvarig, produktspecialist och produktstrateg. Hon är en fena på att förklara de detaljer inom lön som du behöver för att ta dig i mål.
 • Suzanne Rehnlund är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm med 40 års arbetserfarenhet med allt som rör ekonomi kombinerat med att lära ut ekonomi. Specialitet: att förklara ekonomi enkelt och lättfattligt (emellanåt även underhållande). Inställning: alla kan lära sig ekonomi bara läraren hjälper till att hitta rätt inlärningsstil för varje unik individ. Till Påhlmans kommer du för att lyckas och Suzanne har som mål att uppfylla det löftet.
 • Pia och Suzanne är förstklassiga pedagoger och regelbundna utvärderingar med våra studerande säkerställer att pedagogiken fortsätter att ligga på en hög nivå.

Examen, diplom m.m.

 • Efter utbildningen får du ett intyg på dina kunskaper om du har fullgjort alla obligatoriska moment i respektive kursdel.
 • För att bli Certifierad Löneadministratör krävs godkänt resultat på tentamen i Bokföring, Löneadministration I och Löneadministration II.
 • Tentamen och eventuell omtentamen ingår i avgiften.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Löneadministratör med bokföring, online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Påhlmans Handelsinstitut
Hagagatan 23 A (Box 19193)
104 32 Stockholm

Påhlmans Handelsinstitut har satt fart på karriärer sedan 1881.  Vi är sedan mer än 140 år ett av Sveriges mest välrenommerade och populära utbildningsinstitut.
Hur kommer det sig?

Förutom en ständigt aktuell näringslivsnärvaro – vilken är lika självklar idag som när vi startade – ser vi att det beror på två enkla principer som alltid varit vägledande för vår verksamhet: Vi erbjuder ett yrkesinriktat studieutbud av högsta klass...

Läs mer om Påhlmans Handelsinstitut och visa alla utbildningar.

Highlights