Visa utbildning.se som: Mobil

Diplomerad HR-koordinator

Sensus studieförbund
Kort om utbildningen
80 timmar
34 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-05-07 10:00 - Linköping
Göteborg, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Malmö - Visa alla  
Öppen utbildning
Kommande starter
Linköping
2019-05-07 10:00  
34 900 SEK
Stockholm
2019-05-07 10:00  
34 900 SEK
Uppsala
2019-05-07 10:00  
34 900 SEK

Kursbeskrivning

Som diplomerad HR-koordinator deltar du med självklarhet i organisationens viktiga HR-processer såsom rekrytering, kompetensutveckling och avveckling.

Den här utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas och stärkas i din yrkesroll och bredda dina kunskaper inom personaladministration och arbetsrätt. Du får verktyg som gör att du kan hantera det praktiska HR-arbetet på ett säkert och medvetet sätt.

Efter utbildningen till HR-koordinator har du möjlighet att studera ytterligare fyra delkurser och bli diplomerad HR-specialist.

Branschöverskridande erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande med andra deltagare är viktiga inslag i utbildningen och något som du kommer att ha stor glädje och nytta av i framtiden.

Efter avslutad utbildning har du god kunskap om personalarbetets olika processer, om arbetsrätt och om hur du ska hantera förhandlingar och svåra situationer. Du kan med säkerhet driva det praktiska HR-arbetet.

Upplägg och innehåll

 

Investering

34 900 kronor. Priset avser hela utbildningen exklusive litteraturen.

Examen, diplom m.m.

För att erhålla slutbetyg och diplom krävs minst 70 procents närvaro samt godkänt betyg i alla tentamina.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad HR-koordinator, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Nina Gynning
(5)
Inspirerande! Stort utrymme ges för förankring av händelser i verkliga livet och på respektive kursdeltagares verksamhetsområde. Dagarna går på tok för fort. Lärarna är breda i sin kompetens och undervisar med passion och hjärta. På Sensus är är klimatet välkomnande och jag känner mig trygg i all vetskap jag nu har och hur jag med lätthet hit...
Visa mer
Ulf
(5)
Kunniga utbildningsledare som lyfte hela gruppen under utbildningen. Bra upplägg på kurserna och en bra balans mellan egenstudier, föreläsning och arbete individuellt och grupp.
Nathalie
(5)
Mycket givande utbildning med många konkreta tips. Givande grupparbeten och diskussioner.

Sensus studieförbund

Sensus studieförbund

Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Allt vi gör är folkbildning. Bred verksamhet med individen i...


Läs mer om Sensus studieförbund och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Sensus studieförbund

Klara södra kyrkogata 1
101 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Diplomerad HR-koordinator
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 20 recensioner
Alla recensioner för arrangören