Ekonomiguiden

Vill du arbeta med ekonomi och veta mer om olika arbetsområden så har du kommit rätt. Ekonomiguiden tar fasta på vilka utbildningsmöjligheter som finns oavsett om du är mitt i arbetslivet eller om du vill börja studera.

Ekonomiguiden

Vill du arbeta med ekonomi och veta mer om olika arbetsområden så har du kommit rätt. Kanske arbetar du redan inom ekonomi och behöver uppdatera dina kunskaper? Eller vill du hitta utbildningar inom ekonomi som är eftertraktade? I ekonomiguiden hjälper vi dig reda ut olika grenar inom ekonomi och vad utbildningarna innehåller så att du kan- ta reda på vilken ekonomiutbildning som passar dig.

Alla hanterar ekonomi på olika nivåer dagligen. I din privatekonomi kanske du har satt upp ett långsiktigt sparande, på arbetet kanske du förväntas att kontra inköp som du gjort. På arbetsplatser kommer det alltid på ett eller annat sätt behöva finnasDet kommer alltid att finnas en efterfrågan på personer med ekonomiska kunskaper, men det kan vara svårt att veta vilka ekonomiutbildningar som finns.  

Hitta din ekonomiutbildning

Varför en ekonomiguide?

Ekonomi är ett traditionellt yrke som idag, precis som många andra yrken, finns i med många olika inriktningar. Det finns flera olika akademiska program men även yrkeshögskolor och privata arrangörrer som erbjuder utbildningar inom ekonomi. I den här guiden går vi igenom flera olika inriktningar och benar ut vad olika utbildningar innehåller och hur arbetsmarknadens efterfrågan ser ut för de olika yrkenar.

Vem är guiden till för?

Ekonomiguiden riktar sig brett men går in på de små detaljerna. Visste du att det finns mängder med utbildningar omför ekonomi för icke ekonomer?. Guiden riktar sig till dig som på något sätt vill öka din förståelse för de ekonomiska principerna för att kunna bedöma risker och lönsamhet. Vidare vänder sig guiden till dig vill inleda en karriär inom ekonomi, vanligtvis som ekonomiassistent eller redovisningsassist.

Artiklar inom Ekonomiguiden

Visar 1-5 av 5 artiklar

Annonser