Diplomerad ekonomiassistent

Sensus, Distans
Längd
10 tillfällen
Pris
39 900 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
18 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
10 tillfällen
Pris
39 900 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
18 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 39 900 SEK Momsfri / person

Kursbeskrivning

Diplomerad ekonomiassistent

Diplomerad ekonomiassistentutbildning!

Som diplomerad ekonomiassistent sköter du organisationens löpande bokföringsarbete och administrerar företagets ekonomi.

Utbildningen Diplomerad ekonomiassistent är för dig som arbetar med eller ska börja arbeta med ett företags löpande bokföring och redovisning.

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper i det dagliga arbetet med löpande bokföring, avstämningar, moms- och arbetsgivardeklarationer och rutiner kring detta.

Genom att varva teori och praktik får du en förankrad förståelse för vad som ska göras, varför det ska göras, när det ska göras och inte minst hur du gör. Den praktiska bokföringen i utbildningen görs både manuellt och i bokföringsprogram (FortNox).

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

18 september, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Sensus?

Bli diplomerad/certifierad

Lärarledda

distansutbildningar

Erbjuder delbetalning

Ledare

Eva Holm Wiberg är egenföretagare sedan 1992 då hon startade ett familjeföretag med inriktning inom medicinteknik. Sedan starten har hon arbetat med och byggt upp företagets ekonomifunktioner, administration, lönearbete och logistik. Eva är också utbildad Diplomerad redovisningsekonom hos Sensus.

Utöver sin roll i familjeföretaget arbetar hon som konsult inom ekonomi, administration, lön och utbildning.

I sin roll som utbildare vill hon möjlighet ge personer en chans att växa och vidareutvecklas, både i sitt yrke och i sin kompetens.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill utöka dina kunskaper inom ekonomiområdet så att du kan genomföra ett kvalificerat arbete som diplomerad ekonomiassistent.

Upplägg

Utbildningen bedrivs på distans via den digitala mötesplattformen Zoom och är ledarledd.

Utbildningen pågår under ca 6 månader och genomförs varannan vecka med undantag för ett sommaruppehåll vilket gör att du kan studera och arbeta parallellt.

Investering

Kursavgift: 39.900 kronor
Litteraturavgift: ca. 1.500 kronor

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad ekonomiassistent, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Sensus
Klara södra kyrkogata 1
101 30 Stockholm

Sensus skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Allt vi gör är folkbildning. Bred verksamhet med individen i fokus...

Läs mer om Sensus och visa alla utbildningar.

Highlights