Visa utbildning.se som: Mobil
Illustration av folk med munskydd

COVID-19: Hur påverkas din utbildning?

I och med den rådande situationen med coronaviruset COVID-19 finns ett stort behov hos många att anpassa sin verksamhet. Vi har samlat användbara hjälpmedel för att hantera läget på bästa sätt.

För information om viruset COVID-19, medicinsk rådgivning och samhällsläget hänvisar vi till Vårdguiden 1177 eller Folkhälsomyndigheten.

Många rekommenderas eller tvingas just nu att arbeta hemifrån och förutsättningarna för många verksamheter förändras. Med rätt information och verktyg kan ni göra det bästa av den svåra situation som uppkommit till följd av coronavirusets spridning.


Undersökning

Vi vill veta hur COVID-19 har påverkat dig. Gör vår undersökning för att hjälpa oss att mäta virusets effekter på lärande. Undersökningen tar endast 5 minuter att genomföra.

Gör undersökningen här!


Information och hjälpmedel

Ta del av artiklarna nedan för mer information om krishantering, vikten av god kommunikation på arbetsplatsen, hjälpmedel för hemarbete och distanslösningar.


Aktuella utbildningar

Information och utbildning är viktigare än någonsin för att hantera svåra situationer.Vi har samlat utbildningar relaterade till COVID-19 under en egen kategori.

Här ser du distansutbildningar som är särskilt relevanta i just nu.


FAQ om utbildning

Jag har bokat en utbildning som jag inte längre vill gå, vad gör jag?

Svar: Kontakta arrangören för att ta reda på vilka lösningar som finns, detta varierar beroende på arrangörens egna bokningsvillkor.


Kan jag boka om min utbildning till senare?

Svar: För att ta reda på möjligheterna att boka om din utbildning behöver du kontakta arrangören direkt.


Jag har gjort en intresseanmälan för en utbildning som jag inte längre kan gå, kan jag radera min intresseanmälan?

Svar: Intresseanmälningar via utbildning.se är inte bindande, du behöver alltså inte radera en intresseanmälan för att du inte längre kan gå utbildningen.


Jag har redan betalat för min bokade utbildning men kan inte längre delta, kan jag få mina pengar tillbaka?

Svar: Kontakta arrangören för att ta reda på vilka lösningar som finns, detta varierar beroende på bestämmelser hos utbildaren.

Vad händer om en utbildning blir inställd?

Svar: Om du har bokat en utbildning som blir inställd kommer arrangören kontakta dig och ge dig information kring detta.


Jag är osäker på om en utbildning jag vill gå kommer att bli av, kan jag fortfarande göra en intresseanmälan?

Svar: Absolut! Intresseanmälningar via utbildning.se är inte bindande. När du gör en intresseanmälan får du mer information kring utbildningen.

Kan jag välja att gå utbildningen på distans?
Svar: Det är upp till varje utbildningsarrangör huruvida det är möjligt att genomföra utbildningen på distans. Kontakta den arrangör det gäller.


Hur bokar jag en utbildning?
Svar: utbildning.se möjliggör att hitta rätt utbildning och jämföra olika utbildningar. Vi arrangerar inte egna utbildningar. För att veta hur du gå tillväga för att boka en utbildning får du läsa på respektive utbildningsbeskrivning. Du kan även göra en intresseanmälan för att få mer information från arrangören. Att göra en intresseanmälan är gratis och ej bindande.


Jag vill gå en distansutbildning. Hur gör jag?
Svar: Här kan du hitta alla distansutbildningar. Klicka dig vidare på de utbildningar som låter intressanta och läs mer, samt gör en intresseanmälan.

Senast uppdaterad: 06 apr 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-03-17

Jobba hemma – så behåller du produktiviteten bland dina anställda

Vi befinner oss i en speciell situation där många företag väljer att beordra sina anställda att arbeta hemifrån. För vissa kan det ses som drastiska åtgärder som kommer med många osäkerheter. Hur kan du som chef agera? utbildning.se tipsar om nio saker du kan göra för att hålla igång det dagliga arbetet!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-03-24

Fem appar som underlättar distansarbete

Är du en av de som nu ombeds att stanna hemma från jobbet eller av annan anledning jobbar hemifrån? Vi har samlat fem appar och program som underlättar distansarbete för att du ska kunna jobba så effektivt som möjligt hemifrån.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-03-20

Så håller du bra möten på distans – 6 tips

Antalet möten som sker online ökar då allt fler väljer att jobba hemma, frilansa eller samarbeta med folk som sitter på annat håll. Så hur kan du göra för att styra upp bra och inkluderande videomöten? utbildning.se ger dig sex enkla tips!

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!