COVID-19: Hur påverkas din utbildning?

I och med den rådande situationen med coronaviruset COVID-19 finns ett stort behov hos många att anpassa sin verksamhet. Vi har samlat alla användbara hjälpmedel för att hantera läget på bästa sätt.

Illustration av folk med munskydd

I och med den rådande situationen med coronaviruset COVID-19 finns ett stort behov hos många att anpassa sin verksamhet. Vi har samlat användbara hjälpmedel för att hantera läget på bästa sätt.

För information om viruset COVID-19, medicinsk rådgivning och samhällsläget hänvisar vi till Vårdguiden 1177 eller Folkhälsomyndigheten.

Många rekommenderas eller tvingas just nu att arbeta hemifrån och förutsättningarna för många verksamheter förändras. Med rätt information och verktyg kan ni göra det bästa av den svåra situation som uppkommit till följd av coronavirusets spridning.


Information och hjälpmedel

Ta del av artiklarna nedan för mer information om krishantering, vikten av god kommunikation på arbetsplatsen, hjälpmedel för hemarbete och distanslösningar.


Aktuella utbildningar

Information och utbildning är viktigare än någonsin för att hantera svåra situationer.Vi har samlat utbildningar relaterade till COVID-19 under en egen kategori.

Här ser du distansutbildningar som är särskilt relevanta i just nu.


FAQ om utbildning

Jag har bokat en utbildning som jag inte längre vill gå, vad gör jag?

Svar: Kontakta arrangören för att ta reda på vilka lösningar som finns, detta varierar beroende på arrangörens egna bokningsvillkor.


Kan jag boka om min utbildning till senare?

Svar: För att ta reda på möjligheterna att boka om din utbildning behöver du kontakta arrangören direkt.


Jag har gjort en intresseanmälan för en utbildning som jag inte längre kan gå, kan jag radera min intresseanmälan?

Svar: Intresseanmälningar via utbildning.se är inte bindande, du behöver alltså inte radera en intresseanmälan för att du inte längre kan gå utbildningen.


Jag har redan betalat för min bokade utbildning men kan inte längre delta, kan jag få mina pengar tillbaka?

Svar: Kontakta arrangören för att ta reda på vilka lösningar som finns, detta varierar beroende på bestämmelser hos utbildaren.

Vad händer om en utbildning blir inställd?

Svar: Om du har bokat en utbildning som blir inställd kommer arrangören kontakta dig och ge dig information kring detta.


Jag är osäker på om en utbildning jag vill gå kommer att bli av, kan jag fortfarande göra en intresseanmälan?

Svar: Absolut! Intresseanmälningar via utbildning.se är inte bindande. När du gör en intresseanmälan får du mer information kring utbildningen.

Kan jag välja att gå utbildningen på distans?
Svar: Det är upp till varje utbildningsarrangör att avgöra om det är möjligt att genomföra utbildningen på distans. Kontakta den arrangör det gäller.


Hur bokar jag en utbildning?
Svar: På utbildning.se kan du söka, hitta och jämföra utbildningar för yrkesverksamma. Vi arrangerar inte egna utbildningar. För att veta hur du gå tillväga för att boka en utbildning kan du läsa på respektive utbildningsbeskrivning. Du kan även göra en intresseanmälan för att få mer information från arrangören. Att göra en intresseanmälan är gratis och ej bindande.


Jag vill gå en distansutbildning. Hur gör jag?
Svar: Här kan du hitta alla distansutbildningar. När du hittar en utbildning som är intressant kan du läsa mer på utbildningens presentation. Vill du veta ännu mer? Vad roligt! Lämna en intresseanmälan för att få mer information från arrangören. En intresseanmälan kostar såklart ingenting, och är inte bindande.


Annonser

Du kanske också är intresserad av: