Visa utbildning.se som: Mobil

Utvärdering är intressant, spännande och lärorikt!

Orwén Konsulting har i 20 år jobbat med utvärderingar, utbildningar och utvecklingsarbeten.

Vi har ramavtal om lärande utvärdering med Svenska ESF-rådet och ramavtal med Skolverket för kvalificerade konsulttjänster inom utvärdering och analys.

Orwén Konsulting har genomfört uppdrag på bland annat Region Hallands FoU-enhet, tillsammans med forskare vid Högskolan i Halmstad och bland utvärderingarna finns runt 35 rapporter från EU-projekt. 

Vi har bland annat varit lärare på Högskolan i Halmstad och instruktörsutbildare för Svenska Bordtennisförbundet. 

Utvärdering i kombination med utbildning

Vi erbjuder således både utvärderingar samt utbildning om lärande utvärdering, hållbar samverkan och styrgrupper. Den nya certifierade utbildningen om lärande utvärdering är framtagen av Orwén Konsulting AB tillsammans med Contextio Ethnographic AB. Utbildningen är certifierad med OCN-metoden genom Nordiskt Valideringsforum AB

Varför utvärdera?

Utvärdering och uppföljning är idag viktiga verktyg för verksamhetsutveckling. I denna process får samtliga i organisationen möjlighet att göra sin röst hörs och vara aktiva i utvecklingen av organisationen.

Genom en utbildning i utvärdering får ni i er verksamhet ökad kunskap om hur ni själva kan strukturera upp och jobba med utvärdering och med lärtillfällen. Utbildningarna innehåller både teoretisk kunskap om utvärdering och hur en utvärdering praktisk kan utföras för att vara ett verktyg för lärande i er organisation.Visa alla utbildningar med Orwén konsulting

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Orwén konsulting och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Orwén konsulting

Humanistgatan 2D
214 56 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 8 recensioner.

Lena Hedman Rahm
(5)
Jag upplever att innehållet var väl avvägt och diskussionerna med de andra deltagarna var mycket givande. De hemuppgifter vi fick göra på ett riktigt fall gjorde att kunskapen vi tillgodogjort oss på kursdagarna fastnar bättre och inte glöms bort efter kursens slut.
Liselotte Bruse
(4)
En mycket lärorik och djupgående utbildning i lärande utvärdering.
Jeanette ekerö kommun
(5)
Mycket bra upplägg och struktur på utbildningen, rekommenderas verkligen.
Intresseanmälan

För att få mer information från Orwén konsulting, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 8 recensioner.