CoachCompaniet

i Linköping (+ 2 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

CoachCompaniet

Välkommen till CoachCompaniet!

CoachCompaniet är ett utbildningsföretag som funnits sedan 2010. Vi har vårt säte i Linköping och du väljer själv om du vill gå våra öppna coachutbildningar på plats eller online. Utöver våra coachutbildningar erbjuder vi även företagsutbildningar i coachande ledarskap. Dessa skräddarsys till allt från kortare workshops till längre utbildningar och ges i hela Sverige.

Kvalitetssäkrade utbildningar

Hos oss står kvalitet i centrum och när du anlitar oss ska du veta att du blir nöjd med resultatet. Vi levererar helt enkelt utbildningar som vi själva skulle vilja gå och fortsätter ständigt att utveckla både våra utbildningar och oss själva. Vår coachutbildning Diplomerad Coach är kvalitetssäkrad och godkänd av världens största branschorganisation för coacher och coachutbildare - ICF (International Coaching Federation) vilket innebär att du efter utbildningen kan ansöka om en internationell certifiera dig via ICF. Det tydligaste kvittot på vår strävan efter kvalitet är våra deltagarbetyg. Snittbetyget på utbildningen Diplomerad Coach är 4,89 (på en skala 1-5) och vår huvudutbildare Malin Boström får i snitt 4,98 i betyg på samma skala. Alla våra deltagare skulle också rekommendera andra att gå kursen. 

Fokus på gemenskap

Vi arbetar alltid med små grupper (max 12 personer) för att erbjuda ett flexibelt lärande utifrån gruppens behov och ge mycket tid till diskussion och reflektion. Du som deltagare får också mycket tid till personlig återkoppling och stöd i din utvecklingsresa. Våra små grupper har visat sig skapa en fantastisk gemenskap och närhet vilket bidrar till ökat lärande. Många av våra deltagare blir nära vänner och håller kontakten i många år efter avslutad utbildning.

Visa alla utbildningar med CoachCompaniet

Utbildningar

Utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
Certifieringsprogram, ICF Level 1 Från 12 500 SEK Distans
Diplomerad Coach 9 dagar Från 25 000 SEK Flera orter (3)
5,0 (8)
Diplomerad Coach, ICF Level 1 9 dagar Från 35 000 SEK Flera orter (2)
Ledarskap
Coachande ledarskap
Coachande ledarskap 4 dagar Rikstäckande
Personlig utveckling
Individuell coaching Distans

CoachCompaniet Facebook

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med CoachCompaniet och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

CoachCompaniet


Mobil 0706002748

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Helena Schill, kundsupportchef, Medius
17 okt 2022

Bästa utbildningen jag någonsin gått. Otroligt utvecklande och djupgående kurs där man lär sig så mycket om sig själv och får verktyg för att utveckla sina samtal.

5/5
Christopher Petersson, Projektledare, SAAB
17 okt 2022

En väldigt rolig, inspirerande och givande utbildning som alla borde gå!

5/5
Anna Kindström, rådgivare, affärsutveckling, Almi Företagspartner
17 okt 2022

En givande, intensiv och rolig utbildning med härlig och kompetent lärare som ger kunskaper och insikter om coaching. Den uppfyllde alla mina förväntningar och lite till!

Highlights