CoachCompaniet

i Linköping (+ 2 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

CoachCompaniet

Välkommen till CoachCompaniet!

CoachCompaniet är ett utbildningsföretag som funnits sedan 2010. Vi har vårt säte i Linköping och erbjuder hybridutbildningar inom coaching. Med våra utbildningar får du det bästa av båda världar - dels gemenskapen och de personliga mötena när vi ses IRL och flexibiliteten och chansen att träna på att coacha på distans när vi ses online.

Utöver våra coachutbildningar erbjuder vi även företagsutbildningar i coachande ledarskap. Dessa skräddarsys till allt från kortare workshops till längre utbildningar och ges i hela Sverige.

Kvalitetssäkrade utbildningar

Hos oss står kvalitet i centrum och när du anlitar oss ska du veta att du blir nöjd med resultatet. Vi levererar helt enkelt utbildningar som vi själva skulle vilja gå och fortsätter ständigt att utveckla både våra utbildningar och oss själva. Vår coachutbildning Diplomerad Coach är kvalitetssäkrad och godkänd av världens största branschorganisation för coacher och coachutbildare - ICF (International Coaching Federation) vilket innebär att du efter utbildningen kan ansöka om en internationell certifiera dig via ICF. Det tydligaste kvittot på vår strävan efter kvalitet är våra deltagarbetyg. Snittbetyget på utbildningen Diplomerad Coach är 4,89 (på en skala 1-5) och vår huvudutbildare Malin Boström får i snitt 4,98 i betyg på samma skala. Alla våra deltagare skulle också rekommendera andra att gå kursen. 

Fokus på gemenskap

Vi arbetar alltid med små grupper (max 12 personer) för att erbjuda ett flexibelt lärande utifrån gruppens behov och ge mycket tid till diskussion och reflektion. Du som deltagare får också mycket tid till personlig återkoppling och stöd i din utvecklingsresa. Våra små grupper har visat sig skapa en fantastisk gemenskap och närhet vilket bidrar till ökat lärande. Många av våra deltagare blir nära vänner och håller kontakten i många år efter avslutad utbildning.

Visa alla utbildningar med CoachCompaniet

Utbildningar

Utbildning
Coaching Längd Pris Ort Snittbetyg
Introduktion till coaching - kostnadsfri 3 timmar Från 0 SEK Distans
4,9 (27)
Certifierad & diplomerad coach
Certifieringsprogram, ICF Level 1 Från 12 500 SEK Distans
Diplomerad Coach, hybrid (Linköping + online) 7 dagar Från 25 000 SEK Flera orter (2)
5,0 (8)
Diplomerad Coach, ICF Level 1, hybrid (Linköping + online) 7 dagar Från 35 000 SEK Linköping
4,9 (22)
Ledarskap
Coachande ledarskap
Coachande ledarskap - kostnadsfri 3 timmar Från 0 SEK Distans
4,8 (12)

CoachCompaniet Facebook

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med CoachCompaniet och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontakt

CoachCompaniet


Mobil 0706002748

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 72 recensioner
Skriv en recension
5/5
Sofie B
04 feb 2024

Jättebra upplägg, och fick mycket fint material med mig.

5/5
Johanna Andersson
01 feb 2024
Coachande ledarskap

Jag kan varmt rekommendera denna kurs! Så inspirerande och kloka insikter och kunskaper att ta med sig vidare. Både som person och i jobbet. Utvecklande och lärande.

5/5
Sofia Berto
01 feb 2024
Proffsigt och inspirerande

Fantastiskt med människor som både är kompetenta, trevliga och inspirerande. Malin är mkt kunnig och dessutom varm, sympatisk. Rekommenderar verkligen detta!

Highlights