Visa utbildning.se som: Mobil

Kompletterande utbildning inom vård och omsorg

MedLearn
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Distans
Onlineutbildning
Distans
Medlearn

Kursbeskrivning

Kompletterande utbildning inom vård och omsorg

Söker du som arbetsgivare lösningar på kompetensutveckling av ny och befintlig personal inom vård och omsorg? Då har du kommit rätt!

Vilken utbildning behöver dina medarbetare för att utvecklas och rustas inför framtiden? Kloka arbetsgivare skapar möjligheter för sina medarbetare att kunna växa på jobbet. Utbildning är ett verktyg som både värnar om och bidrar till företagets konkurrenskraft. Motiverade medarbetare samarbetar bättre och trivs på jobbet. Ta hjälp av våra kunniga lärare och investera i dina medarbetare.

Efter denna utbildning kan deltagaren bli en viktig resurs inom vård och omsorg, t ex som personlig assistent eller inom hemtjänsten. Många moment sker digitalt men de praktiska momenten genomförs i kvalitativa metodrum i mindre grupper. Utbildningen omfattar även praktik.

Utbildningen riktar sig mot individer som har både tidigare kunskaper genom studier, men även i arbetslivet eller i vardagen. Efter bedömningen utfärdar vi ett intyg eller betyg som gör att deltagarens kunskaper blir formellt erkända på den svenska arbetsmarknaden. Vi ger rekommendationer om vad deltagaren behöver komplettera med för att uppnå formell kompetens samt erbjuder kompletterande utbildning.

Information om kursstart

Bra att veta är att utbildningen endast startar vid minst 10 antal deltagare. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer infomration kring utbildningsstart.

Målgrupp

Kompletterande utbildning vänder sig till den som har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg, men inte en formell utbildning.

                                        

                                            

Upplägg

Genom en individanpassad AI-baserad utbildning fyller vi kompetensgapet utifrån valideringsresultatet. Vår utbildning genomförs i en kombination mellan digitalt lärande och praktiska moment. Den praktiska utbildningen kvalitetssäkras och effektiviseras genom Medlearns koncept ”Worklab”, som innehåller digital metodhandbok, egenutvecklade steg-för-steg instruktioner och instruktionsfilmer.
Deltagarna får möjlighet att förbereda sig och träna i metodrum. Kunskaperna bedöms av yrkeskunniga lärare, som stöttar deltagarna under hela utbildningen. Yrkesutgångarna kan vara vårdbiträde eller undersköterska.

Utbildningstiden i den kompletterande utbildningen varierar per individ och kan eventuellt förkortas genom valideringenoch genom den individanpassade AI-utbildningen.

Utbildningsmaterial och test

Utbildningsmaterialet består av texter och filmer, podcast och interaktiva övningar. Deltagaren får löpande kunskapstest och repetitionsfrågor. Man jobbar i sin egen takt och plattformen – som är byggd med AI – ger deltagaren löpande rekommendationer för att optimera lärandet, men också tips på ytterligare fördjupningsmaterial.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad och avklarad utbildning får deltagaren ett utbildningsintyg med utbildningens innehåll och kursmål. Detta kan i ett senare skede komma till nytta vid en eventuell framtida validering.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kompletterande utbildning inom vård och omsorg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

MedLearn

Medlearn – utbildning inom hälsa, vård och omsorg 

Medlearn utbildar varje år tusentals personer på olika nivåer till yrken inom hälsa, vård och omsorg och finns idag på flera platser i Sverige.  Beroende på var du läser erbjuder Medlearn olika studieupplägg så att arbete och studier kan kombineras....


Läs mer om MedLearn och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MedLearn

Lövholmsvägen 18
117 43 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Kompletterande utbildning inom vård och omsorg!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kompletterande utbildning inom vård och omsorg från MedLearn, fyll i dina uppgifter: