Inga recensioner än

Vårdbiträdesutbildning

MedLearn, i Stockholm
Längd
10 månader
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
10 månader
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

vårdbiträde

Vårdbiträdesutbildning för arbetsgivare

Söker du som arbetsgivare lösningar på kompetensutveckling av ny och befintlig personal inom vård och omsorg? Då har du kommit rätt! Skapa möjligheter för din personal att studera till vårdbiträde parallellt med ordinarie arbete.

Vi erbjuder en anpassningsbar vårdbiträdesutbildning på distans eller på fysisk plats för att anställda ska kunna kombinera arbete och studier.

Studiepaket – Nationellt kompetenskrav vårdbiträde 800 p

Medlearn lanserar nu vår anpassningsbara utbildning till vårdbiträde! Är du som arbetsgivare intresserad av att erbjuda era befintliga medarbetare formell utbildning som vårdbiträde?

Då kan detta vara möjligheten för dig! Vi tillhandahåller nu en vårdbiträdesutbildning för arbetsgivare som vill erbjuda kompetensutveckling för sin personal. Vårdbiträdesutbildningen för arbetsgivare är en praktisk yrkesutbildning med målet att era medarbetare ska kunna använda sina nya kunskaper direkt efter avslutade studier.

hjärta

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontakta oss för mer information

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Information om kursstart

Bra att veta är att utbildningen endast startar vid minst 10 antal deltagare. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer infomration kring utbildningsstart.

Målgrupp

Anställda som har erfarenhet inom vård och omsorg som vill ha en formell utbildning som vårdbiträde.

Är du en privatperson som vill läsa utbildningen? Ta kontakt för mer information

Kursinnehåll

Studiepaket för vårdbiträde bygger på följande kurser: 

• Anatomi och fysiologi 1, 50 p
• Funktionsförmåga och funktionsnedsättning 1, 100 p
• Gerontologi och geriatrik, 100 p
• Hälso- och sjukvård 1, 100 p
• Omvårdnad 1, 100p
• Psykiatri 1, 100 p
• Psykologi 1, 50 p
• Social omsorg 1, 100 p Svenska 1, eller svenska som andraspråk 1, 100 p

Upplägg

Medlearns utbildning möjliggör 800 gymnasiepoäng för medarbetare som behöver formell kompetens för att arbeta som vårdbiträde. Insatsen kan upphandlas i mindre delmoduler. Vid behov kan man även komplettera med vårt yrkessvenska-paket för att stärka sina kunskaper i svenska språket.

Genomförandet utgår från så kallad ”blended learning” där deltagaren har vår lärplattform, digital litteratur och studiematerial kopplat till en lärplattform, men samtidigt också har en nära kontakt med våra lärare som också övar och examinerar praktiska moment tillsammans med eleven.

Omfattning: Utbildningstiden är individuell beroende på deltagarens förkunskaper. Vår rikttid är 7 – 10 månader. Vårt validerande förhållningsätt, där vår utbildning hela tiden bygger vidare på deltagarens erfarenheter och kunskaper, möjliggör att utbildningen kan förkortas.

Utbildningen kan genomföras i etapper. Vid helt avslutad och avklarad utbildning erhåller deltagaren betyg om 800 poäng, motsvarande nationellt kunskapskrav för vårdbiträde.

Den som vill läsa vidare kan nu komplettera med studiepaket för undersköterska

Medlearn finns här för att tillgodose vård- och omsorgsbranschens stora behov av formellt utbildad personal och ser fram emot er intresseanmälan.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Vårdbiträdesutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
MedLearn
Lövholmsvägen 18
117 43 Stockholm

Medlearn – utbildning inom hälsa, vård och omsorg 

Medlearn utbildar varje år tusentals personer på olika nivåer till yrken inom hälsa, vård och omsorg och finns idag på flera platser i Sverige.  Beroende på var du läser erbjuder Medlearn olika studieupplägg så att arbete och studier kan kombineras....

Läs mer om MedLearn och visa alla utbildningar.

Highlights