Inga recensioner än

Diagnoser och funktionsnedsätting hos barn och unga i behov av stöd

MedLearn, Distans
Längd
8 timmar
Pris
2 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
8 timmar
Pris
2 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Kurs i diagnoser och funktionsnedsätting hos barn och unga i behov av stöd

En digital kurs där deltagaren får fördjupad kunskap om neuropsykiatriska och psykiatriska diagnoser och funktionsnedsättningar som försvårar vardagen för barn och unga i behov av stöd.

Kursen innehåller en beskrivning av vanliga neuropsykiatriska och psykiatriska diagnoser och funktionsnedsättningar hos barn och unga.

Kursen innehåller även information om vikten av upskill och reskill av personal, läkemedelsbehandling, anhörigas situation och teamets betydelse för barn och ungdomars möjlighet att uppleva livskvalitet trots vardagens utmaningar och svårigheter.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Information om kursstart

Bra att veta är att utbildningen endast startar vid minst 10 antal deltagare. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer infomration kring utbildningsstart.

Målgrupp

Kursen riktar sig till personer som arbetar med barn och unga med utmaningar i form av neuropsykiatriska och neuropsykiatriska diagnoser och funktionsnedsättningar. Kursen kan också fungera som ett stöd för internt förbättringsarbete av berörda verksamheter såsom skola, socialtjänst, HVB, LSS, föreningsliv etc.

Kursinnehåll

Utbildningen är uppbyggd i moduler och framtagen av legitimerade lärare, sjuksköterskor och specialpedagoger på Medlearn i samarbete med en privat vårdgivare som bedriver verksamhet inom HVB och familjehemsplacering. Utbildningen genomförs i ett lättnavigerat och tilltalande verktyg anpassat för både smartphone, läsplatta och desktop.

Kursmaterialet är byggt på aktuell forskning och tillgängligt dygnet runt. Deltagaren kan studera när och var det passar den bäst! Modulerna har ett varierat innehåll i form av textavsnitt, filmer, korta föreläsningar fallbeskrivningar, bilder etc. Varje modul avslutas med ett antal kunskapsfrågor för att säkerställa att deltagaren tagit till sig innehållet.

När deltagaren är godkänd på modulen kan man gå vidare till nästa modul. Efter genomgången utbildning erhåller deltagaren ett diplom.

Uppskattad tidsåtgång för genomförande – Ca 8 timmar

Önskas stöd från vår personal att introducera utbildningsinsatsen, kompletterande material för fortsatt internt arbete med innehållet i egen regi alternativt efterföljande workshops så bistår vi förstås även med det.

Erbjudande

Kostnad för utbildningen:

För arbetsgivare:

2000 SEK ex moms (1- 49 deltagare) 

1000 SEK ex moms (50 -100 deltagare)

Volymer över 100 deltagare ta kontakt för offert.

För privatpersoner:

2500 SEK ink moms (1-49 deltagare)

1250 SEK ink moms (50-100 deltagare)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diagnoser och funktionsnedsätting hos barn och unga i behov av stöd, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
MedLearn
Lövholmsvägen 18
117 43 Stockholm

Medlearn – utbildning inom hälsa, vård och omsorg 

Medlearn utbildar varje år tusentals personer på olika nivåer till yrken inom hälsa, vård och omsorg och finns idag på flera platser i Sverige.  Beroende på var du läser erbjuder Medlearn olika studieupplägg så att arbete och studier kan kombineras....

Läs mer om MedLearn och visa alla utbildningar.

Highlights