Visa utbildning.se som: Mobil
Linköpings universitet

LiU – ett lärosäte för världsledande forskning

Linköpings universitet (LiU) bedriver världsledande, gränsöverskridande forskning och utbildning av hög kvalitet. Genom uppdragsutbildning, som vilar på vetenskaplig grund, bidrar LiU till människors möjligheter till livslångt lärande och kompetensutveckling. Du som väljer att gå våra uppdragsutbildningar får tillgång till den samlade kunskap som finns på vårt lärosäte.

Skräddarsydd utbildning

Du som är intresserad av att gå en uppdragsutbildning hos oss, eller söker kompetensutveckling för dina medarbetare (chef eller annan beslutsfattare), är hjärtligt välkommen att kontakta oss på Linköpings universitet!

Vi är universitetets enhet för uppdragsutbildning och kan ta fram ett anpassat utbildningsupplägg och innehåll till dig. Vi erbjuder både skräddarsydda utbildningar som knyter an till din verksamhet och dina behov samt öppna utbildningar. Du hittar ett urval av våra utbildningar som är öppna här på utbildning.se.

Du kan inte anmäla dig eller delta vid en uppdragsutbildning som privatperson, utbildningarna arrangeras för företag och andra organisationer.

Visa alla utbildningar med Linköpings universitet

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Linköpings universitet och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Linköpings universitet

Studenthuset, plan 7, Campus Valla
581 83

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Kursdeltagare
Duktig handledare, mycket kompetent. Delar med sig av metodstöd. Bra klimat i gruppen, ingen prestige. Handledare alltid påläst.
Kursdeltagare
Dagarna var mycket lärorika och innehållsrika. Många bra och konkreta tips att ta med sig i behandlingsarbetet.
Kursdeltagare
Absolut! Bra blandning av föreläsning, att föreläsarna visade praktiskt, att vi fick prova praktiskt, att vi fick se material. Bra med hand-outs och mkt bra kvalitet i dessa. Föreläsarna var väldigt samspelta med varandra. Mkt givande också när fam.hemsföräldern deltog och förmedlade sin erfarenhete. Mycket bra, inspirerande där mycket kunskap f...
Visa mer
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Linköpings universitet, fyll i dina uppgifter: